Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

5 000 kr tävling med CamoBet
Nu drar vi igång den populära snöbolls tävlingen som är i 3-steg där vinnaren får hela 5 000 kr swishad till sig och detta är utöver sin egen vinst som han får från spelbolaget!

3-STEGS SNÖBOLLSTÄVLING️ MED 5 000 KR I SWISH TILL VINNAREN

Denna tävling har varit väldigt uppskattad av er medlemmar och därför tänker vi köra den igen med liknande koncept sen tidigare men lite mer utmanande och fler chanser!

Alla som har ett CampoBet konto är välkomna att delta och har du inte redan ett så kan du enkelt registrera dig genom denna länk➡️ http://bit.ly/2CampoBet01 och få 100% bonus upp till 2100 kr!

Tävlingen går ut på att sätta en snöboll med 3 raka spel. Du har hur många chanser som helst på första steget men när man väl har klarat första så är det hela vägen som gäller, missar man steg 2 eller 3 så är man ute ur tävlingen.

För att delta så måste du vara medlem i vår facebookgrupp genom att klicka på Facebook ikonen längst upp på denna sida och sedan följa dessa steg:

Steg 1: Satsa exakt 200 kr på en singel till minimum odds 1,80 (om ditt spel sitter så går du vidare till steg 2)

Steg 2: Satsa hela summan från ditt förgående spel på en dubbel till minimum odds 2,80 (om ditt spel sitter så går du vidare till steg 3)

Steg 3: Satsa hela din summa från ditt förgående spel på en trippel till minimum odds 3,80

Personen som får in alla 3 stegen vinner 5 000 kr i SWISH och detta är utöver sin egen vinst!

OBS! Skulle det vara flera personer som får in 3-stegen så är den personen som har fått in högst summa på sina spel som vinner potten! (Alltså endast en vinnare)

Tävlingen pågår fredag-söndag, alla spel måste postas synligt i kommentarfältet och detta innan matchstart för att den ska vara kvalificerad (inga livespel). Skulle du få in ditt första spel så postar du nästa under din första bild. Ni väljer fritt hur ni vill lägga upp era steg, ni kan lägga alla stegen på samma dag om ni så önskar (Så länge ni postar nästa steg efter att den första är avgjord).

Lycka till nu!

speltips, tävling, 3-steg, campobet, kampanj
CampoBet - 5 000 kr tävling