Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Jurgen Klopp signerar nytt kontrakt till 2024
Liverpool-manager Jurgen Klopp har signerat ett nytt kontrakt med klubben som kommer att pågå fram till år 2024.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, News, Fotboll, Klopp, Liverpool, Premier League
Jurgen Klopp: "Liverpool är i en bra position"

"Om jag inte trodde på det, skulle jag inte skriva på igen"

Klopp, som gick med i Reds i oktober år 2015, undertecknade i juli år 2016 och nu har det ytterligare förlängts.

Liverpool vann Champions League under tysken som manager förra säsongen och hamnade på andra plats i Premier League-tabellen.

De leder för tillfället ligan denna säsong och har en åtta-poängs ledning i strävan efter en första ligaseger sedan 1990.

“Denna klubb är i en bra position, jag kunde inte ens fundera på att lämna”, sa Klopp, 52 år gammal, på Liverpools webbplats.

“För mig personligen är detta en avsiktsförklaring, en som bygger på min kunskap om vad vi som partners hittills har uppnått och vad som fortfarande finns för oss att uppnå”.

“När jag ser utvecklingen av klubben och det samarbete som fortsätter att äga rum, känner jag att mitt bidrag bara kan växa”.

“Folk ser vad som händer på planen som ett mått på våra framsteg och även om det är den bästa åtgärden är det inte den enda åtgärden. Jag har sett åtagandet från äganderätten till alla aspekter och funktioner i klubben du kan komma på”.

“När samtalet kom hösten år 2015 kände jag att vi var perfekta för varandra; nu känner jag att jag underskattade det”.

“Det är bara med en fullständig övertygelse att samarbetet förblir helt  kompletterande från båda sidorna som jag kan göra detta åtagande till år 2024”.

“Om jag inte trodde på det, skulle jag inte skriva på igen”.

Liverpool förlorade bara en match i Premier League förra säsongen då de samlade ihop 97 poäng men missade titeln med en poäng till Manchester City.

Den här gången är de fortfarande obesegrade i ligan - efter att ha vunnit 15 och spelat oavgjort en av sina 16 spelade matcher - och har en åtta-poängs ledning över andraplacerade Leicester City och en 14-poängs fördel över Manchester City.

Reds är värdar för Watford just nu (lördag) innan deras huvudgrupp avgår till Qatar för att spela i Fifa Cup World Cup.

Klopps assistenter Peter Krawietz och Pepijn Lijnders har också förlängt sina kontrakt med klubben.