Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Klopp - Redo att skriva ett nytt kapitel
Liverpool-manager Jurgen Klopp säger att han är redo att “skriva ett nytt kapitel” och gå vidare från sin Champions League-seger efter att klubben avslutat sin amerikanska turné i försäsongen. Detta efter 2-2 spelat mot Sporting Lisbon.

Klopp, Speltips, Nyheter, Betting, Tips, Fotboll, Liverpool
Jurgen Klopp - Liverpool manager

Liverpool 2 - 2 Sporting Lisbon

Divock Origi och Georginio Wijnaldum blev målgörare för de europeiska mästarna, och Bruno Fernandes tillsammans med Wendel blev målskyttarna för Lisbon.

Liverpool har varit utan minst fyra av sina förstahandsval i USA och Klopp är glad över att nu återvända till England.

“Det har varit en intensiv vecka, tre matcher under en kort period. Kanske gjorde vi lite för mycket”, säger han.

“Men nu ska ingen prata allt för mycket med mig om Champions League-trofén, som nu är klar. Nu kan vi skriva ett nytt kapitel”.

Klopp nämnde nyligen hans starkaste startelva under denna turné. Denna med Wijnaldum och Alex Oxlade-Chamberlain som yttrar, tillsammans med Origi som anfallare.

Matchen mot Lisbon var ännu en match där man släppte in mål först. Simon Mignolet i målet gjorde ett fruktansvärt misstag som gjorde det möjligt för Fernandes att spika in bollen i nätet. Detta var ett dåligt ögonblick för den belgiske målvakten, men trots det byggde han sig upp igen och gjorde ett flertal magiska räddningar under resterande del av matchen. 

Origi fick göra sitt andra mål i tre-matcher-turnén när han utjämnade matchen efter att man släppt in 1-0. Här fick han en retur av Hendersons nick som räddades. Minuten innan halvtidsvila fick Wijnaldum skina efter att ha satt Liverpool i en 2-1 ledning från Oxlade-Chamberlains pass.

Efter matchen kommenterar Klopp Bruno Fernandes inledande mål i matchen:

“Bruno är en sensationell spelare men det skottet kommer inte ofta att vara ett mål, det vet Simon”

“Det var ett målfel, det händer. Vi reagerade bra och gjorde två bra mål”.

“Från en sportig synvinkel är jag glad att återvända till England”.