Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Stor värvning av Juventus till försvaret - Matthijs de Ligt
De Italienska mästarna Juventus har nyligen avslutat en signering av Matthijs de Ligt. En flytt som kostade dem hela 788.5 miljoner kronor för den holländska försvararen.

speltips, tips, odds, betting, ajax, juventus
Matthijs De Light, Juventus

De Ligt, som tidigare varit i kontakt med Manchester United, Barcelona samt PSG, har nu skrivit på ett femårigt kontrakt med Serie A-sidan. En flytt som inte många var beredda på. Spekulationer gick, och supporters för de tre stora lagen nyss nämnda hade förväntningar som nu lagt sig.

Försvararen hjälpte under förra årets säsong Ajax till Champions League semifinal. Här föll man med nöd och näppe mot englands Tottenham, som senare åkte ut mot Liverpool i finalen, 2-0. 

De Ligt debuterade i Amsterdam-klubben Ajax år 2016, och blev dess yngste kapten genom tiderna år 2018. Idag är den unge stjärnan 19 år gammal. Han gjorde åtta mål under 77 liga-framträdanden, vann nederländernas första-liga Eredivisie samt de två cuper som spelades under förra säsongen. Han nådde även Europa League-final år 2017 och stod för det vinnande målet mot Juventus i Champions League kvartsfinal förra säsongen.

Denna unga stjärna har gång på gång visat sina färdigheter, och många väntar ivrigt på hans vistelse i topplaget Juventus.