Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Strive lämnar över rättigheterna - C More utökar sportutbudet
C More har nu köpt rättigheterna till toppligorna La Liga, Serie A samt MLS.
“Tillsammans med allsvenskan och massor av landslagsfotboll så skapar dessa rättigheter ett otroligt omfattande och högkaratigt fotbollsutbud”, säger Johan Cederqvist, chef för C Mores och TV4s sportkanaler i sitt pressmeddelande.

Speltips, Nyhet, Sport, Fotboll, La Liga, Serie A, MLS, Betting
Rättigheterna för La Liga, Serie A samt MLS förs över till C More

C More utökar

La Liga samt Serie A kommer nu att sändas hos C More i två år framöver, och MLS finns där i hela fyra år. 

Tidigare har Strive Sports ägt rättigheter för dessa tre toppligor, men efter ett mail ut till samtliga Strive-medlemmar visar de sig lägga ner verksamheten och driver sina kunder mot just C More.

Johan Cederqvist fortsätter:
“ Det är inte svårt att förstå varför La Liga och Serie A räknas som världens bästa respektive tredje bästa liga när man ser hur den allra yppersta eliten samlas där. Den höga kvalitén som visas dessutom numera i tv-produktioner på högsta nivå. Det här ger våra tittare en full fotbollskalender med toppfotboll från Serie A, La Liga, MLS, EM-kval, EM och VM”.

Dessa ändringar pågår i denna stund, och de allra första MLS-matcherna kommer att sändas hos C More redan den 11 augusti. Spanska La Liga startar inte förrän den 16 augusti, och för den Italienska ligan Serie A får vi vänta till premiäromgången den 24 augusti.

Med tanke på att detta fortfarande är väldigt nytt för många, kommer de tre ligorna att sändas på båda plattformarna fram till den 30 september.

Kristian Hysén, VD för IMG som driver Strive, meddelar följande:

“ C more har följt vad vi byggt upp, och de bygger själva upp ett starkt fotbollserbjudande med La Liga, Serie A, MLS, landslagens EM- och VM-kvalmatcher, Uefa Nations League och mästerskapen på både herr- och damsidan. Jag är glad att de här rättigheterna hamnar i så erfarna händer”.