Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Sturridge mot Turkiet - Trabzonspor
Tidigare Liverpool-anfallaren Daniel Sturridge har nu kopplats och signerat sin flytt till den turkiska klubben Trabzonspor på ett treårskontrakt.

Speltips, Betting, Nyhet, Sport, Fotboll, Sturridge, Liverpool, Trabzonspor, Turkiet
Daniel Sturridge begick brott mot FA:s regler angående spel och betting då han tipsade familjemedlemmar om bland annat kommande transfers.

Mot nya äventyr för Engelsmannen

Sky Sports News rapporterade förra veckan att Sturridge hade varit i diskussion med just Trabzonspor men även Besiktas, när han sökte efter ett nytt lag då hans kontrakt gått ut på Anfield med Liverpool i juni.

29-åringen väckte mycket intresse i hela Europa när hans kontrakt gick ut och sökandet efter en ny klubb påbörjades. Exempel på dessa är Serie A-sidans Atalanta, samt Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt som båda enligt uppgifter var väldigt angelägna om att signera den fria agenten tidigare under sommarfönstret.

Sturridge gjorde 67 mål i 160 spelade matcher för Liverpool efter att ha anslutit sig från Chelsea i januari 2013. Däremot har han inte hittat nätet sedan september 2018.

Han gjorde 18 Premier League-uppträdanden för Liverpool under säsongen 2018/2019.

Daniel Sturridge är berättigad att spela fotboll igen efter att ha klarat av sitt fotbollsförbud på grund av sitt brott mot FA:s spelregler. Han avtjänade två av de sex veckorna som det först var tal om. De återstående fyra veckorna har avbrutits till den 31 augusti 2020, vilket innebär att han är fri att spela fotboll igen om han inte begår några ytterligare överträdelser av FA:s riktlinjer.