Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Maddison till United - James Rodriguez till Everton?
Manchester United är beredda att erbjuda Jesse Lingard plus 45 miljoner pund i ett försök att övertyga Leicester att sälja James Maddison.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, Fotboll, Manchester United, Maddison
James Maddison starkt kopplad till en flytt mot Manchester United

Maddison har stora ögon på sig

Ole Gunnar Solskjaer är desperat efter att locka Leicester och Englands mittfältare Maddison till Old Trafford när united ser ut att påbörja nästa steg i deras ombyggnadsprojekt.

Han är även beredd att offra Englandstjärnan Lingard då den norska chefen tror att Maddison besitter hunger och talang för att göra honom perfekt för Uniteds framtid.

Lingard, 27 år gammal, har misslyckats med att sparka igång ordentligt hos United och hans dåliga form har sett honom dumpas av den engelska chefen Gareth Southgate den här säsongen.

Mittfältare, värd 40 miljoner pund - har inte varit inblandad i någon av Englands senaste sex matcher sedan han spelade i straffvinsten mot Schweiz i uefa Nations League Finals i Portugal förra sommaren.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, Fotboll, Everton, James Rodriguez
Ancelotti "kommer inte skynda på" några beslut angående signeringar

James Rodriguez på lån till Everton?

Carlo Ancelotti har gjort ett djärvt Everton-steg för att få Real Madrid-spelaren James Rodriguez till Goodison Park på lån.

Evertons nya manager har arbetat med den spännande colombianska internationella spelaren både i Real Madrid och i Bayern Munchen där 28-åringen också var på lån.

Mittfältaren som tillbringade två säsonger i Tyskland har inte lyckats göra så mycket sedan han återvände till Bernabeu och är inte i manager Zinedine Zidanes långsiktiga plan.

Det är därför Everton tror att de har en god chans att ta med sig spelaren till Goodison Park, initialt på lån.

Rodriguez hade ett gott samarbete med Ancelotti och det skulle vara ytterligare ett bevis på att klubbens investering på 11.5 miljoner pund per år i den eftertraktade italienaren kan betala sig genom spelarrekrytering.