Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

LA Lakers @ Houston Rockets

av Marebros| Basket, NBA
Förra säsongens MVP tar emot sportens odiskutabla KING.

Houston Rockets kunde inte sluta vinna förra säsongen, man kom först i West och åkta sedan ut i the Conference Final i game 7 mot Warriors efter att ha missat 27 raka three pointers. Något som bevisligen fortfarande satt sitt mentala spår i laget. Man ligger nu nästsist i ligan, med 26 spelade matcher. Man har åkt på välförtjänta förluster, förvisso kommer Rockets från en vinst men någon imponerande sådan var det inte då man slog ett Portland med en oerhört dålig bänk. Lakers har funnit en stabilitet i sitt spel och utvecklats som ett lag mer och mer, man ligger på en solid fjärdeplats. 

Lagen har mötts en gång, tidigt in på säsongen, ett möte som bjöd på oerhört mycket drama. Chris Paul i Rockets hamnade i en fist fight med Rondo, Ingram blandade sig i och delade ut en smäll till CP 3 för att hjälpa Rondo. Varken Ingram eller Rondo är med för Lakers ikväll men jag anser det inte vara så stora avbräck i dagsläget mot ett dåligt Houston Rockets. 

Kyle Kuzma är i fin form för Lakers sedan Ingrams skada, Lebron James känns mer och mer bekväm med att leda sitt unga Lakers, som sedan värvningen av Tyson Chandler fixat till sina defensiva problem på ett väldigt bra sätt. Man ska inte stirra sig blind på oddsen i NBA, i kvällens fall ska man avfärda hur låga de är för en Rockets seger, jag tror att Lakers plockar detta, varken Rockets spel eller bänk överlag är övertygande nog för att de ska slå ett formstarkt och numera stabilt LA inatt. Jag tror på Lebron James och Lakers, Rockets oerhörda problem försvinner inte ur min bok efter en seger mot Portland, laget är i kris och jag ser inget som säger emot Lakers vinsten. Vi backar The King inatt!

Speltips: Los Angeles Lakers Matchvinnare
Odds: 2.90
Insats: 2.5/5 Units
Spelstopp: 01:55

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn