Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

LA Clippers @ San Antonio Spurs

av Marebros| Basket, NBA
Den legendariske tränaren Gregg Popovich har äntligen fått igång sitt San Antonio, nu gästas man av ett trött LA Clippers.

San Antonio är äntligen fått igång ett flow och lite momentum i sitt spel efter en katastrofal svacka. Nu har man vänt på trenden och kommer med tre raka segrar i ryggen, förvisso en av dessa mot Pheonix Suns men de två vinsterna innan vägde ändå någorlunda tungt då de kom mot Utah Jazz och Los Angeles Lakers. Clippers kommer till San Antonio med bara två vinster på dem sex senaste matcherna. Man kommer till spel utan sin profilstarka bänkspelare Lou Williams, som vunnit "Sixth Man of the Year" två år i rad, något jag tror blir kostsamt för Clippers. 

Demar DeRozan som öst in poäng sedan sin ankomst till San Antonio Spurs kommer till matchen i god form. Han gjorde 36 poäng sist mot LA och följde upp det med 26 mot ett starkt Utah Jazz försvar. Aldridge visade tecken på form sist mot Pheonix Suns med 18 poäng. Clippers känns för trötta för att kunna hota ett San Antonio som äntligen hittat något som liknar en positiv form, jag ser inte detta lag kunna stoppa DeRozan inatt och tror stenhårt på den fjärde raka segern för Pops San Antonio!

Speltips: San Antonio Spurs Matchvinnare
Odds: 1.71
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 02:25

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn