Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Washington Capitals @ Carolina Hurricanes

av Marebros| Hockey, NHL
Mästarna har förstörd det mesta som kommit i vägen för dem den senaste månaden, nu ska man till Carolina och möta Hurricanes som åkte på en tung förlust igår.

Washington Capitals har under den senaste månaden förstört motstånd på ett imponerande sätt, trots skada på Oshie T.J som nu är tillbaka. Mästarna har verkligen fått igång sitt spel och tagit ett dominant grepp om nästan varje match, borta eller hemmais har inte ens spelat någon roll. Man har sedan den 15e november spelat 13 matcher och vunnit 11 av dessa, ett fantastiskt facit. Carolina Hurricanes är i risig form på sistonde, man har bara vunnit 2 av sina senaste 7 och man spelade så sent som igår, där man föll mot Montreal Canadiens med 6-4.

Senast Caps spelade så körde man över Red Wings totalt, en match där Oshie fick göra mål i sin comeback och Ovechkin kompletterade ett hat-trick. Stjärnorna mår bra, laget mår bra, flyt och momentum, spelet har klickat fint hela månaden, allt sitter just nu för Caps och jag tror inte ett formsvagt Carolina sätter stopp för mästarna ikväll.

Speltips: Washington Capitals Money Line
Odds: 1.76
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 01:25

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn