Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Real Madrid - Ajax

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Tisdagens maxbett kommer vara i Champions League matchen mellan Real Madrid - Ajax, en match Madrid inte släpper fast än jag önska att man åkte ut med huvudet före.

Real Madrid har nu förlorat 3 raka hemmamatcher, något som inte hänt sen 2004 om jag minns helt korrekt!
Stora mäktiga Madrid kommer till denna match där man förlorat TRE raka hemmamatcher, visserligen har två möten varit mot Barcelona men fortfarande helt oacceptabelt. Ikväll tar det stopp och jag tror man tar en relativ enkel vinst, vilket man nu gjort i 7 raka inbördes, 6 av dessa har man vunnit med minst 2 måls marginal.

Ligan är körd, spanska cupen är körd och det enda man har kvar är Champions League, något som varit deras specialare under senaste åren. Publiken är självklart missnöjda efter årets prestation, speciellt senaste 3 hemmamatcherna och ikväll förväntar man sig ett Madrid som är på hugget, vilket jag tror vi får se. 

Ajax förlora första matchen med 2-1, en match man egentligen borde vunnit!
Det va omöjligt att inte tycka synd om Ajax efter första matchen, wow vilken rolig och offensiv fotboll man spela men tyvärr saknade man skärpan på offensiven och brände alldeles för många lägen, man hade utan tvekan kunnat göra 4-5 mål den matchen men sätter man inte dessa lägen mot ett storlag, ja då blir man straffade, vilket dem blev. 

Ajax är bra i den Holländska ligan men ute i Europa mot dem största så håller man tyvärr inte mottet, man har ett väldigt ungt lag och saknar erfarenhet i dessa stora toppmatcher vilket kan leda till att man inte riktigt spelar sitt vanliga spel under stress, något som Real Madrid inte har något problem med, man har varit med om detta 1000 gånger tidigare och vet exakt vad som krävs. 

Sammanfattning kring vårt speltips:
Maxbettet kommer att vara den raka ettan till 1.65, Madrid har lärt sig sin läxa efter första matchen och lär inte låta Ajax skapa så pass många målchanser igen. Överlag har man 7 raka vinster mot Ajax med en målskillnad på 24-3. Madrid har mycket att bevisa för sin publik och allt annat än vinst ikväll kommer skapa stora problem, det räcker inte med ett kryss och avencemang mot ett lag man är nivåer bättre när allt stämmer, speciellt inte när man förlorat 3 raka hemmamatcher, 3-0/3-1?

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1.65
Insats: 5/5 Unit
Spelstopp: 21:00

Rygga spelet hos Nordicbet och få upp till 2000 kr extra!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn