Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

PSG - Manchester United

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Derby leverera igår men Real Madrid kollapsa totalt! All eloge till Ajax som inte vek ner sig och spela sitt vanliga spel på bortaplan mot ett så pass storlag som Real Madrid, verkligen ingenting man hade förväntat sig. Ikväll har vi ytterligare två Champions League matcher och största fokuset ligger i matchen mellan PSG - United där jag valt ut FYRA olika spel!

PSG - Manchester united:
Innan vi går in på själva spelen så kan vi dra lite snabb info kring kvällens match där PSG har ett utmärkt läge att kvalificera sig. Man saknar fortsatt Neymar och Cavani sen tidigare, Neymar kommer 100% missa matchen då han beräknas komma tillbaka någon gång under april medans Cavani är ett frågetecken, hittar inte 100 procentig info att han missar matchen ikväll och vi kan mycket möjligt få se han på bänken. Skadefronten hos bortalaget United ser allt annat än bra ut, Pogba missar pga det röda kortet sen sist, vilket är grymt tungt, inte nog med det så har man backarna Jones, Darmian och Valencia borta. På mittfältet/offensiven saknar man som bekant Pogba men även Matic, Lingard, Herrera, Mata, Martial och Sanchez vilket i princip är 80% spelare som går rakt in i startelvan. 

Med alla dessa skador så har man faktiskt inte många spelare att välja på längre och enligt flera tidningar så kan flera unga talanger från akademin få chansen, spelare som har 0 erfarenhet utav dessa matcher, tungt och nervöst kommer det definitivt bli. PSG har som bekant en 2-0 ledning att gå på, trots att man kan spela på resultat så ser jag inte United hota, inte med alla dessa avbräck, kommer bli mycket rotation vilket förstör mycket då alla inte är samspelta med varandra. 

Spelgeniet Veratti kommer få styra och ställa hur han vill på mittfältet och vi alla som spelat fotboll vet, förlorar man mittfältet så har man förlorat 50% av matchen, United förväntas ställa upp med Pereira, McTominay och Fred i mitten, tre spelare som inte är samspelta för 5 öre mot Veratti som jag tycker är en utav världens bästa på sin grej.

Alla spelförslag ikväll kommer vara fördel till PSG då jag helt enkelt inte tror United kommer kunna hota, inte med dessa viktiga avbräck, hade varit en annan sak om man saknar 1-2 spelare men nu saknar man i princip halva sin startelva och ska möta PSG på bortaplan, tufft...

Speltips nummer ett: PSG vinner matchen och får flest hörnor @1.85
Varför jag tror PSG vinner kan ni läsa ovanför. När det gäller hörnspelet så är det väldigt sällan man förlorar dem, man har vunnit hörnspelet i 16 av 18 senaste matcherna både hemma/bortaplan. Man har även vunnit 16/18 senaste matcherna. Spelet känns bra på förhand då jag inte tror United hotar allt för mycket fast än dem MÅSTE fram. Rygga spelet här och få upp till 2000 kr.

Speltips nummer två: PSG vinner matchen och över 3.5 hörnor för PSG + över 1.5 kort för United @2.30
Varför jag tror PSG vinner har vi gått igenom, varför jag tror dem vinner hörnspelet har vi i princip också gått igenom, nu behöver dem lösa minst 4 hörnor, man har skapat totalt 149 hörnor på dem 18 senaste matcherna, ett snitt på 8.3 hörnor/match. Spelet hittar du under fliken ''skapa spel'' Rygga spelet genom att klicka på den gröna fliken längst ner.

Speltips nummer tre: United över 2.5 kort i matchen @1.96
Denna är lite mer gambling men har ett helt ok spelvärde, United måste framåt men man måste även göra allt för att inte släppa in något mål bakåt. PSG har Di Maria och Mbappe i anfallet, två extremt tekniska och snabba spelare som även gillar att överdriva situationer när man blir kapad vilket sätter press på domaren, återstår att se om han faller för det eller ej. Dagens domare heter Skomina som hittills dömt 2 Champions League matcher och ostskivan har kommit fram 9 gånger. United har dragit på sig 14 gula på dem 5 senaste bortamatcherna. Rygga spelet här och få upp till 2500 kr.

Speltips nummer fyra: Angel Di Maria över 0.5 skott på mål @1.57
Att Di Maria avlossar minst ett skott på mål till 1.57 synas, speciellt nu när Neymar inte spelar vilket gör att han får mer utrymme, sen lär han även ta frisparkarna från ena sidan. Han snittar 3.2 skott/match, återstår att se om snittet fortsätter denna match och om något av skotten går mot mål, det tror jag! Rygga spelet genom att klicka på den gröna fliken längst ner.

Detta var mina fyra speltips inför kvällens match, matchen hittas i Champions Leauge med Spelstopp klockan 21:00. 
Insats på första spelet: 3/5 unit
Insats på andra spelet: 2.5/5 unit
Insats på tredje spelet: 2/5 unit
Insats på fjärde spelet: 4/5 unit

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn