Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, league one

Barnsley - Accrington Stanley

av Lisandro Mare| Fotboll, England - League One
Dagens rek hittar ni i League One mellan Barnsley - Accrington Stanley där hemmalaget krigar om en uppflyttning medan Accrinton om sin överlevnad!

Barnsley ligger på andra plats, två poäng före Sunderland och fem poäng efter suveräna Luton. Barnsley är obesegrad på Oakwell Stadium denna säsong och har 22 raka matcher utan förlust där man har vunnit 15 av dem! Annars så har man 15 raka matchen utan förlust och formen är väldigt fin, man kommer från en 3-0 vinst och det finns inga skador som stör laget förutom en avstängning på forwarden Jacob Brown som har gjort 4 mål på 25 spelade matcher.

Accrington som är i en nerstigande form samt ligger på 15e plats. Man har vunnit 1/11 senaste matcher och det säger en hel del om laget. I 4/5 senaste bortamatcher så man inte heller lyckats göra något mål. Man kommer till detta möte med två raka förluster och kan inte se hur dem ska kunna rubba ett laddad och hemmastarkt Barnsley.

Sammanfattning:
Barnsley är definitivt ett av lagen som har chansen att ta klivet upp denna säsong men det gäller att vara på tårna. Luton har varit väldigt starka i år och kommer förmodligen ta en av dem två platserna, men även Sunderland har sett väldigt starka ut på sistone och kommer definitivt ge Barnsley en kamp om den andra platsen! Sunderland har dessutom en match mindre spelad. Barnsley kommer förmodligen göra allt för en vinst idag och allt annat vore en skräll. Man har på förhand redan övertag då första mötet slutade med 2-0 vinst till Barnsley.


Speltips: Barnsley vinner
Odds: 1,50
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 16:00

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1000 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →