Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Fiorentina - Lazio

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Inför kvällens match är det inte ett eller två spel som vi ska spela, det är FEM olika singelspel och all fokus kommer vara på hörnmarknaden, vi kommer hålla insatserna lite lägre då vi trots allt ska lägga fem olika spel.

Två lag som har mycket att spela om, två lag som går för 3 poäng?
Vi kan börja prata om Fiorentina, man har full trupp och kommer kunna matchen den bästa möjliga elvan inför kvällen viktiga match mot Lazio. I tabellen så ligger man på en 10e plats med raden 8-12-6 samt målskillnaden 41-32, Fiorentina är laget som spelat mest kryss utav alla lag i Serie A men frågan är om man verkligen har råd med fler kryssresultat då man har 8 poäng upp till Europa League. 

Nu över till lite statistik kring hörnor för Fiorentina och där sviker man sällan! 12 av dem 13 senaste matcherna så har det blivit över 9.5 hörnor, 10 av dem 13 senaste matcherna så har det även blivit över 10.5 hörnor. I ligan så snittar Fiorentina strax över 6 hörnor framåt och deras matcher överlag snittar 11.4 hörnor/match. Ett väldigt bra hörnsnitt för alla våra spel vilket kommer lite längre ner. 

Går vi över till lite kortfattad statistik kring Lazio så ligger man på en 8e plats med raden 12-5-8 samt målskillnaden 36/27, man ligger 5 poäng före dagens motståndare och har 3 poäng upp till EL plats men även 9 poäng upp till CL plats, alltså är detta även en väldig viktig match för dem. 

När det gäller hörnor så har man en ganska jämnlik statistik om man jämför med dagens motståndare, Lazio snittar också strax över 6 hörnor per match och deras matcher i Serie A har ett hörnsnitt på 10.9 hörnor/match. Sist men inte minst är inbördes, Lazio har fått emot sig minst 4 hörnor i 9 av dem 10 senaste matcherna mot Fiorentina på både hemma/bortaplan, enda gången man inte fick emot sig 4 hörnor var i en match där Fiorentina fick utvisning efter 7 minuter. 

Sammanfattning kring våra speltips:
Statistikmässigt så är alla våra spel på vår sida men vi kan inte bara förlita oss på statistik, jag tror dock att det kommer bli en väldig svängig match, Fiorentina är väldigt bra på hemmaplan medans Lazio är det ''bättre'' laget på pappret. Bägge lagen har ett bra hörnsnitt framåt men får även emot sig tillräckligt för att vi ska kliva över våra linor. Några av spelen kommer vara fördel till Fiorentina då jag tror dem kommer ha trycket på hemmaplan samt att Lazio mycket väl kan kontra in 0-1 vilket hade varit guld. Matchen startar klockan 20:30

Speltips 1: Fiorentina över 4.5 hörnor
Odds: 1.57
Insats: 3.5/5 Unit

Speltips 2: Fiorentina över 5.5 hörnor 
Odds: 2.10
Insats: 2/5 Unit

Speltips 3: Över 4.5 hörnor första halvlek
Odds: 1.72 
Insats: 2.5/5 Unit

Speltips 4: Över 9.5 hörnor i matchen
Odds: 1.57
Insats: 3/5 Unit

Speltips 5: Över 10.5 hörnor i matchen
Odds: 1.90
Insats: 2/5 Unit

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn