Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Roma - Empoli

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens match hittar vi i Italien mellan Roma - Empoli där båda lagen krigar på varsitt håll. Roma har haft en riktig tung vecka medans Empolis försvar läcker i desperation!

Roma har haft en riktigt jobbig vecka bakom sig, först torskar man Rom derbyt mot Lazio med 3-0 för att sedan åka ut i Champions League mot Porto i 117e minuten på en straffspark! Nu är det bara att ladda om och koncentrera sig på ligan igen. Med en  match mindre spelad så ligger Roma på 5e plats, 6 poäng efter Inter. Champions League placering är en självklar prio och måste verkligen gå för vinst idag för att inte halka efter i tabellen!

Empoli ligger på 17 plats, precis ovanför nedflyttningsstrecket. Man pushade på ganska hårt för vinst mot Parma senast men det gjorde att defensiven blev blottad och matchens lutade 3-3. Man släppte även in 3 mål mot Milan matchen innan. Empoli har för övrigt inte vunnit på resande fot denna säsong och har raden 0-4-8 samt 11-28 i målskillnad.

Sammanfattning
Efter den tunga veckan som Roma haft så kommer någon behöva betala för detta, dålig timing för Empoli att besöka Stadio Olimpico just i detta skede! Roma är annars ganska starka på hemmaplan och med den publikstödet som man får bör man vinna mot ett sargat Empoli!

Speltips: Roma vinner
Odds: 1.55
Insats: 3.5/5 units
Spelstopp: Klockan 20:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn