Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, odds, tips, betting, topptipset, svenskaspel, spelförslag

Topptipset - Analys och spelförslag V.11

av | Fotboll, Topptipset
Många engelska matcher under tisdagen så vi drar iväg ett topptips för 144 kr. Analys och spelförslag hittas här nedanför, lycka till!

1. Manchester City - Schalke 1
City vann första mötet med 3-2 på bortaplan och detta släpper man inte! Magisk form på hemmalaget där man vunnit 18 av dem 19 senaste hemmamatcherna med en målskillnad på 73/11. Schalke går väldigt knackigt där man inte vunnit på dem 6 senaste matcherna, 5 av dessa har inneburit förlust. Man måste framåt och kommer bli straffade, City tar en enkel och klar seger 3-0/3-1?

2. Juventus - Atletico Madrid 1
Svår match men här väljer jag att chansa med att spika den raka ettan till låga 47%, Atletico har ingen anledning att gå framåt och kommer med största sannolikhet försvara sig under 90 minuter, frågan är bara om man får någon utdelning på deras kontringar. Juventus förlora första matchen som bekant med 2-0 och här måste man spela smart om man vill vända på detta, räcker inte med att gå all in framåt för ett bortamål för Atletico kostar alldeles för mycket. Juventus har varit lite upp och ner senaste veckorna men på hemmaplan är man urstarka, enbart 1 förlust senaste 22 matcherna. 

3. Blackburn - Wigan 1x
Två lag men riktig kass form, Blackburn kommer till denna match med 7 raka matcher utan vinst medans Wigan kommer till denna match med 6 raka utan vinst. Blackburn kan skina lite då och då på hemmaplan, 1x bör räcka långt mot Wigan som är ligans sämsta bortalag och kommer till denna match med 17 raka bortamatcher utan vinst.

4: Bolton - Sheffield W x2
Hemmalaget Bolton ligger inte så bra till i tabellen, man är näst sist vilket innebär nedflyttning, man har mycket att spela om då det ''bara'' är 5 poäng upp till säker mark men samtidigt möter man ett motiverat Sheffield. Sheffield ligger på 14e plats men det skiljer enbart 6 poäng upp till 6e plats vilket innehåller en Playoff plats. Sheffield har 8 raka matcher utan förlust, x2 bör räcka långt.

5. Bristol C - Ipswich 1x
Toppen mot botten ungefär, Bristol är inne i en djup svacka och det är enda anledningen att jag tagit med krysset här. Man hade NIO raka vinster tills allt rasa och nu har man 5 matcher utan vinst där 4 av dessa har resulterat i förlust. Stackars Ipswich ligger sist och kommer med största sannolikhet åka ner, 10 matcher återstår och man har 12 poäng upp till säker mark, visst har man chansen men när man enbart vunnit 1 av dem 15 senaste matcherna så blir det svårt. Bristol har en match mindre spelad, vinst eller kryss så återtar man sin playoff plats, här hoppas vi Bristol gör en lite sämre match så vi får in krysset till låga 22%.

6. Reading - Leeds 1x2
Två lag som har allt att spela om, Reading ligger på 19e plats och har enbart 3 poäng ner till nedflyttning medans Leeds ligger på andra plats, 2 poäng bakom ettan Norwich, med det sagt så helgarderar vi denna match och hoppas på 1x för högre utdelning, det negativa är att Reading har väldigt många frågetecken inför denna match men man kommer iaf till denna match med 5 raka hemmamatcher utan förlust! 

7. Sheffield U - Brentford 1x
Två urstarka hemmalag men även två svaga bortalag. Tredje placerade Sheffield har enbart 2 poäng upp till andra plats vilket innebär direkt uppflyttning till Premier League medans Brentford placerar sig på en 13e plats. Sheffield är ligans bästa hemmalag och kommer till denna match med 5 raka hemmavinster utan något insläppt mål, Brentford förväntas att ställa upp med 3e målvakten Gunnarsson som är 18 år, 1x bör räcka långt.

8. Barnsley - Sunderland 1x2
Finns inte så jätte mycket att säga här och vi stänger matchen direkt. Topp möte i League One mellan andra placerade Barnsley och tredje placerade Sunderland. Bägge lagen kommer till denna match med en otrolig fin form, Barnsley som tagit poäng i 16 av dem 17 senaste matcherna medans Sunderland tagit poäng i 17 raka matcher. Kan sluta hur som helst men hoppas på Sunderland för bättre utdelning.

Veckans säkra:
Manchester City hemma bör vara bomb, det är klasskillnad mellan lagen och Schalke ska inte kunna hota någonting.

Veckans chans:
Juventus hemma känns ganska värd att chans spika till 47%. Atletico ska inte underskattas men det ska definitivt inte Juventus heller göra och jag räknar inte ut dem, man kan mycket väl slå ut Atletico om man gör en toppmatch.

Kostnad: 144 kr
Antal halvgarderingar: 4
Antal helgarderingar: 2
Spelstopp: Tisdag klockan 20:44

Klicka här för att komma till Svenskaspel

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn