Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Eintracht Stadtallendorf - Waldof Manneheim

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Regionalliga Sydväst
I skuggan av Champions League så rotar man i dem lägre serierna och har hittat ett rätt så intressant spel i den Tyska Regionalliga Sydväst där sist placerade Eintracht får besök av serieledaren Waldof!

Eintracht Stadtallendorf ligger sist i tabellen på 18e plats och på hemmaplan så har man raden 1-2-8 samt 7-18 i målskillnad. Enda vinsten kom mot Hessen Dreieich som ligger nästsist i tabellen. Eintracht har fem raka hemmaförluster och gjort bara ett mål framåt men blivit nollade i dem fyra senaste! Man har spelat mot Waldof Manneheim vid 3 andra tillfällen och då har man förlorat samtliga med två målsmarginal!

Waldof Manneheim leder serien med 8 poäng före Saarbucken och laget är i en strålande form! Man kommer till detta möte från en ganska tung seger mot just Saarbacken som man nu har slagit på både hemma och bortaplan! Waldof har varit super starka på bortaplan denna säsong och har nästan tagit full pott med raden 11-1-0 samt 30-6 i målskillnad! Man har 7 raka bortavinster där man har hållit nollan i 5 senaste och dessutom vunnit dessa med minst 2 måls marginal!

Sammanfattning:
Waldof har verkligen visat att man är för bra för denna serie och kommer förmodligen att vinna även idag! Oddset är ganska lågt så vi ska försöka oss på en specialare. När man kollar på deras 11 vinster på bortaplan så har 9 av dessa suttit på spelet Halvtid/Fulltid! Vilket visar att man trycker på för ledningsmål redan från start. Idag får vi fina 2 gånger pengarna på detta spel mot ligans sämsta lag. Jag tycker att det finns ett värde i detta spel och får hoppas att man inte under presterar!

Speltips: Waldolf Halvtid/Fulltid 2/2
Odds: 2
Insats: 2/5 units
Spelstopp: Klockan 19:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn