Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Juventus - Atlético Madrid

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Klarar Juventus av att vända 0-2 underläget från första mötet? Ett vilt svingande Atlético Madrid kommer göra det mycket svårt!

Så – det är nu det slutligen gäller, this is it! Det är de här tillfällena som Juve pungade upp en miljard kr för Ronaldo för, att vara pricken över i:et i de stora matcherna.

Det gick ju sådär i förra mötet, men man skall inte förminska värdet av att spela på hemma- respektive bortaplan.

Att Atlético Madrid är urstarka på hemmaplan är ingen nyhet, men på bortaplan är det en annan femma. Tittar man på resultaten i ligan så ser man att Atlético Madrid har haft det förtvivlat svårt på bortaplan mot svårare motstånd. Real Madrid, Sevilla, Valencia, Real Betis har alla fixat kryss eller vinst på hemmaplan mot Atlético Madrid. Enda topp-4 lag man har besegrat på bortaplan är Getafe (ja, Getafe ligger faktiskt i skrivandes stund på CL-plats...!). Och i gruppspelet till CL lyckades Atlético Madrid endast få hål på Monaco på bortaplan (och Monaco är som bekant inget topplag den här säsongen).

Juventus då? Man är obesegrade i ligan, och i CL har man endast förlorat en match på hemmaplan (mot ett halvt dödsryckande Manchester United). Juventus har slirat lite i ligan på sista tiden, men man besegrade Udinese hemma senast med 4-1, trots att en rad nyckelspelare vilades inför den här matchen. Jag tror att Juve tar sig i kragen här och står för en förbättrad insats på hemmaplan inför sina fans, i vart fall verkar spelarna taggade att döma av inlägg på sociala medier.

Juve måste dock skynda långsamt – ett mål i baken innebär att man måste göra hela fyra mål för att ta sig vidare och det mäktar man knappast med.

Simeone säger inför matchen att man skall behålla lugnet, och försöka se till att matchen utvecklar sig åt önskat håll. Mittfältsgeneralen Koke säger vidare att man är har med sig ett bra resultat från första matchen och är beredda på att Juventus kommer anfalla från alla möjliga och omöjliga håll. Jag tolkar det som att Atlético Madrid kommer göra allt man kan för att göra det svårt för Juventus, parkera bussen, och långsamt försöka nöta ner motståndarnas anfallslusta. Försvar är bästa anfall liksom.

Allegri å sin sida förutspår att fasta situationer kan bli avgörande (för mot en parkerad buss återstår kanske bara att pumpa inlägg mot Ronaldos vassa skalle?).

Sammantaget tror jag således att vi får se att försvarsfokuserat Atlético Madrid och att matchen blir målsnål. Samtidigt tror jag att Juventus fixar minst oavgjort på hemmaplan inför sin kokande publik. Då landar vi i kombinationen 1X + under 3.5 mål vilket i skrivandes stund ger 1.50 på Bet365.

Speltips: 1X + under 3.5 mål (skapa spel)
Odds: 1.50
Insats: 1.5/5 units
Spelstopp: 21:00 (12 mars 2019)

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn