Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dagens guldkorn

av Lisandro Mare| Fotboll, England - National League
Vi har fortsatt 100% winrate på dagens guldkorn och planen är att vi även kommer ha det efter denna match!

Wrexham krigar med Leyton om en direkt uppflyttning!
Tvåa i tabellen och bara 1 poäng bakom Leyton Orient, kommer bli en väldigt viktig match för dem då det enbart är första plats som får en direkt uppflyttning och här är det tre poäng som gäller, ingenting annat! Man är ligans bästa hemmalag där man enbart har 2 förluster utav 18 matcher, man är även ligans bästa defensiva lag på hemmaplan men även på bortaplan, enbart 8 insläppta på 18 hemmamatcher är väldigt starkt. Wrexham har tre raka hemmavinster och man har även hållt nollan alla dessa matcher.

Bortalaget Barrow är väldigt ojämna och ikväll får man det svårt mot ett motiverat Wrexham!
Man ligger på 11e plats och har 14 poäng ner till nedflyttning samt 13 poäng för en kvalplats, svårt och veta exakt hur motiverade man är i kvällens match då man har en bra bit till uppflyttning men även en bra bit ner til nedflyttning med bara 9 matcher kvar att spela. Barrow är på plats 15 när vi kollar bortastatistiken med raden 5-5-8 samt målskillnaden 16/21, inte riktigt något som sticker ut utöver att man är ett vanligt mittenlag.

Sammanfattning kring vårt speltips:
1.75 på den raka ettan känns snuskigt spelvärd, Wrexham har bokstavligt talat ALLT att spela om och 1 poäng i en sådan match duger inte, det är 3 poäng som gäller. Visserligen har Barrow också chansen för en kvalplats men sannolikheten för det är inte så hög då man inte är ett topplag i grund och botten. Enda negativa med denna match är inbördes, från 2016-2018 har man mött varandra 5 gånger, alla matcher har slutat kryss! Väljer dock att gå emot statistiken ikväll, Wrexham har alldeles för mycket på spel och kommer gå för vinsten, frågan är bara hur effektiva man är ikväll. Mellanbett synas!

Speltips: Wrexham vinner
Odds:1.75
Insats: 3/5 Unit
Spelstopp: 20:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn