Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Real Potosi - Club Aurora

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Bolivianska ligan, ni som följt mig länge är nog väl medvetna vid detta lager att denna liga är vart vi genererat mest pengar med hästlängder. Ikväll kommer det komma tre olika att spel, två maxbett samt ett mindre bett. Var vänlig och läs igenom hela analysen innan du bestämmer vad du vill göra, känns det fel så bör du skippa spelet, har du inte råd med en större förlust så bör du sänka bettet alternativ skippa spelet. Med det sagt, nu kör vi!

Real Potosi:
Här är ett lag vi väldigt ofta spelat EMOT men ikväll gör vi helt tvärtom. Jag har många gånger nämnt att Potosi är typ seriens sämsta lag men det finns faktiskt ett lag som är sämre och det är dagens motståndare Aurora. Ni som inte är vana med denna liga bör veta en extrem viktig sak: I denna liga är hemma/bortaplan som dag och natt och jag kan ge ett bra exempel på just Potosi. På dem 7 senaste hemmamatcherna så har man enbart 1 förlust, helt klart godkänt för ett lag i den nedre halvan, visst? Kollar vi deras bortaspel så har man 23 raka matcher utan vinst, hoppas ni nu förstår hur stor skillnad det är att spela på hemmaplan vs bortaplan i denna liga, jag har försökt lista ut varför nu under flera år men jag har fortsatt ingen aning varför skillnaden är så extrem...

Iaf, efter 11 spelade omgångar ligger Potosi på en 11e plats med raden 3-3-5 samt målskillnaden 19/29, man gör helt ok ifrån sig på offensiven men defensiven läcker ganska mycket, dock har 20 av dessa mål kommit när man haft bortaplan. Som jag nämnde tidigare så har man bara förlorat 1 av 7 senaste hemmamatcherna överlag, förlusten kom i december förra säsongen mot Royal Pari som gjorde en fenomenal säsong.

Club Aurora:
Som sagt, det finns ett sämre lag än Potosi och det är Aurora. Man ligger sist med raden 1-2-7 och målskillnaden 9/18. Att dem ligger sist är inget som chockerar mig och jag är ganska övertygad att man även ligger där när säsongen är över. På bortaplan har man hunnit spela 5 matcher vilket har resulterat i 5 förluster med enbart 2 gjorda mål och 10 isläppta. Bortaspelet ser väldigt mörkt ut om man koller en lite längre period än bara denna säsong, på dem 21 senaste bortamatcherna har man 2 vinster och 18 förluster med målskillnaden 12/35, ena vinsten kom mot The Strongest vilket är ligans bästa lag, jag såg den matchen och utan att överdriva borde den ha slutat runt 7-0, Aurora kom över halva planen EN gång och gjorde mål från runt 45 meter, en väldig stor tavla från målvakten och skulle inte bli chockad alls om matchen va uppgjord på förhand. Kanske lite svårare för er att förstå när ni läser men om ni hade sett matchen så hade ni nog förstått vad jag menar.

Sist men absolut inte minst är inbördes möten. Under 2005-2018 så har man mött Potosi totalt 15 gånger på hemmaplan, man har förlorat 12 och kryssat 3 med där man gjort 14 mål framåt och släppt in 31, väldig fin statistik för vårt spel!

Sammafattning kring vårt speltips:
Idag är det tre olika spel vi kör, två som vi går in hårt på samt ett med en mindre slant. Första spelet är Potosi vinner, andra spelet är Potosi gör minst två mål och tredje spelet är Potosi vinner med minst två måls marginal. När det gäller matchen så förväntar jag mig att Potosi har en relativ god kontroll, det är ändå två skräplag i grund och botten men på hemmaplan brukar man 9/10 ggr komma ut som ett helt nytt lag medans bortalagen försöker döda tid så mycket som möjligt och nöja sig med 1 poäng i första hand. När 1-0 kommer om det nu gör det så kommer Aurora lyfta fram för en kvittering och då kan det mycket möjligt bli 2-0 på kontring. Värt att notera för er som inte sett en boliviansk match, när dessa lag går för en kvittering så är det inte som toppfotbollen att man är organiserad osv, här är det upp med hela köret och ytorna man lämnar efter sig är vidöppna. Lycka till om ni hoppar på något utav spelen!

Speltips 1: Real Potosi vinner 
Odds: 1.72
Insats: 5/5 Unit

Speltips 2: Real Potosi över 1.5 mål
Odds: 1.57
Insats: 5/5 Unit

Speltips 3: Real Potosi asian -1.5
Odds: 3.05
Insats: 2/5 Unit
Spelstopp: 23:15
 

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn