Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Kvällens specialare!

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Returmöte i åttondelsfinalen där första matchen sluta 0-0, ensidig matchbild?


Barcelona - Lyon:
En kortare analys kring vårt spel, en match som lever i allra högsta grad på förhand, Lyon lyckades hålla nollan första matchen vilkert är ett stort plus men nu är det helt andra omständigheter, Barcelona på Camp Nou är mäktiga och bjuder i princip alltid på en offensiv fotboll. Jag förväntar mig en matchbild där Barcelona kommer dominera och Lyon kommer inte få låna mycket boll, det vet till och med spelbolagen då dem erbjuder oddset 1.01 att Barcelona vinner bollinnehavet haha!

Nu till vårt spel som känns väldigt spelvärt: Suarez över 1.5 skott på mål, vi alla vet att den karln är väldigt giftig och smäller till från alla olika vinklar så länge läget finns, speciellt när han har Messi bakom sig som oftast står för framspelningarna. Suarez spelar i princip alltid 90 minuter och kommer även göra det ikväll så länge han inte drar på sig någon skada, Coutinho kommer med största sannolikhet få chansen ikväll då Dembele är lite tveksam och det ser jag som en BRA men ändå ''tråkig'' nyhet. Det jag menar är: Coutinho är just nu inne i en riktig djup svacka, det är inte mycket som går hans väg och då har man inte riktigt självförtroende för att spela den fotbollen men normalt sett gör VILKET innebär att ibland när Coutinho kanske hade skjutit så väljer han det säkra och passar/frispelar. 

Suarez har ett väldigt högt skottsnitt i Champions League denna säsong, han snittar 5.6 skott per match vilket är väldigt mycket och ikväll lär han avlossa ett par skott, speciellt på hemmaplan när man måste gå framåt! Detta spel inkluderar även förlängning OM matchen skulle sluta 0-0.

Speltips: Suarez över 1.5 skott på mål
Odds: 1.60
Insats: 3.5/5 Unit
Spelstopp: 21:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn