Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Cagliari - Fiorentina

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Om det är något som slår en angående Fiorentina så är det att man har svårt att hålla tätt i defensiven, och det tar vi fasta på inför fredagens match.

Cagliari och Fiorentina befinner sig i varsin ända av mittenskiktet av tabellen. Cagliari har 6 poäng ner till strecket och Fiorentina har 7 poäng upp till platserna som leder ut till Europa. Cagliari riskerar knappast att trilla ur ligan, men då man har kvar matcher mot Juventus, Roma, Napoli och Lazio så är det ändock av vikt att man inte blir för bekväma utan fortsätter plocka poäng när tillfälle ges.

Cagliari är rätt bedrövliga på bortaplan (även om man helt klart hade flera fina chanser borta mot Bologna senast – klipp här och här), utan det är på hemmaplan man plockar majoriteten av sina poäng, och där kan man vara riktigt tunga att möta när man trycker på – man har bl.a. krigat in två mål i bägge sina senaste hemmamatcher mot Inter och Parma. Att döma av (Googles översättning av) de senaste nyheterna verkar även de offensiva nyförvärven Valter Birsa och Cyril Théréau vara redo för spel till på fredag. Man är dock knappast vattentäta bakåt och har endast hållit nollan i fem ligamatcher hittills under säsongen.

Fiorentina är riktigt roliga att kolla på den här säsongen, man spelar en frejdig anfallsfotboll och det trillar in mål både framåt och bakåt i en strid ström – BLGM har suttit i 9 av lagets 10 senaste matcher och en bra bit över hälften av lagets bortamatcher i ligan (64%).

Senast lagen möttes? 1-1!

Pioli nämnde under sin presskonferens efter matchen mot Lazio att han hade svårt att motivera sina spelare och att de var slitna såväl fysiskt som mentalt efter de dubbla holmgångarna mot Atalanta. Helt fel läge då att möta ett hemmastarkt Cagliari?

Så, ett mycket offensivt Fiorentina mot ett hemmastarkt Cagliari – då tror jag att det är goda chanser att det trillar in mål åt båda håll och till ett så gott odds måste jag testa lyckan!

Speltips: BLGM
Odds: 1.83
Insats: 1/5 units
Spelstopp: 20:30 (15 mars 2019)

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn