Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Fenerbahce - Sivasspor

av Lisandro Mare| Fotboll, Turkiet - Super Lig
Fredagens speltips hittar vi i den Turkiska Super Lig mellan Fenerbahce - Sivasspor. Hemmalaget är indragen i bottenstriden medans Sivasspor behöver poäng för att ha chansen till en Europa League plats.

Läget i hemmalaget:
Fenerbahce har haft en tung säsong och har verkligen inte presterat så här långt. Laget ligger på 14 plats och har en poäng mer än nedflyttnings placerade Göztepe. Det är ganska ovant att se Fenerbahce så här långt ner i tabellen då man annars brukar utmana om serieseger! Varje poäng kommer att vara viktigt framöver och på hemmaplan så bjuder man i princip alltid till match, man trycker på för vinst och det har resulterat en hel del mål både framåt och bakåt! Om vi kollar senaste 7 hemmamatcher så ligger snittet strax över 2 gjorda mål/match.

Läget i bortalaget:
Sivasspor ligger på 7e plats och har 6 poäng upp till en Europa League placering. Lagets bortaspel har varit riktigt dåligt på sistone där man har förlorat 4/5 senaste med en målskillnad på 9-14! Detta blir ett snitt på hela 4,6 mål/match i sina 5 senaste bortaspel! Det är bara 9 matcher kvar att spela om och ska man ha någon som helst chans på Europa platsen så är det bara en vinst som gäller.

Sammanfattning:
Fenerbahce är bättre lag i grunden och är även i bättre form men jag kommer inte spela några raka spel här och väljer istället ett överspel. 6/7 senaste inbördes möten har slutat med minst 3 gjorda mål. Fenerbahce gör som sagt många mål på hemmaplan men släpper även till en hel del. Man har ett snitt på 4,4 blivna mål i 6 senaste hemmamatcher. Nu behöver båda lagen gå för 3 poängare och med tanke hur offensiven samt defensiven har agerat på sistone så känns överspelet väldigt tryggt denna gång!


Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,55
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Fredag klockan 18:30

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 2000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn