Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Augsburg - Hannover 96

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens Speltips: Två väldigt skadedrabbade lag som möts där båda är i behov av poäng.

Läget i hemmalaget:
Augsburg på 15e plats med sina 22 inspelade poäng och precis ovanför nedflyttningsstrecket. Laget kommer från två starka insatser där man först besegrar Dortmund hemma med 2-1 och sedan får med sig 0-0 borta mot Leipzig. På hemmaplan blir det oftast målrika matcher och denna säsong så har man ett målsnitt på 3,41 per match. Laget är väldigt skadedrabbad och kommer förmodligen möblera om väldigt mycket i startelvan idag då hela 11 spelare är borta från spel!

Läget i bortalaget:
Hannover ligger i näst sist i tabellen med bara 14 inspelade poäng och det kommer krävas väldigt mycket för att klara sig kvar i Bundesliga. Formen är katastrofal, man har förlorat 8/9 senaste matcher och vunnit en! Vinsten kom hemma mot Nurnberg som ligger sist i tabellen! Hannover har väldigt svårt att hålla tätt bakåt och på sina 4 senaste matcher så har man släppt in minst 3 mål/match! Laget har fortfarande inte vunnit på bortaplan i år där man har raden 0-4-8 samt 12-34 i målskillnad. Även Hannover är väldigt skadedrabbad som också har hela 11 spelare borta från spel idag!

Sammanfattning:
Augsburg är det bättre laget och bör normalt sätt vinna denna match, men alldeles för många skador som stör framförallt på mittfältet där 3 av 4 startspelare kommer bytas ut. Hannover har inte råd att gå för kryss matcher och måste gå för vinst i varje match framöver, speciellt nu när man möter lättare motstånd än normalt sätt. Eftersom det kommer att vara många förändringar i båda lagen så tror jag på en öppen match med öppna ytor och en hel del mål! Första mötet slutade med 2-1 till Augsburg.


Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,68
Insats: 3,5/5 units
Spelstopp: Klockan 15:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn