Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Hull - Queens PR

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Speltips: Hull har verkligen varit på hugget hemma, pushar på bra och göra många mål. Queens PR har svårt just nu och kommer till detta möte från en oväntad förlust.

Läget i hemmalaget:
Hull är som två olika lag när man spelar hemma eller på bortaplan. Man har 5 raka förluster på bortaplan men som sagt så är man ett helt annat lag när man spelar i sin borg där man vunnit 7/8 senaste och kryssat en samt gjort minst två mål/match. Hull har ”bara” 6 poäng upp till kvalplasten men har många lag mellan sig och behöver trycka på för vinst idag!

Läget i bortalaget:
Queens PR ligger på 18e plats och har 7 poäng ner till nedflyttningsstrecket. Formen är inte alls bra och har förlorat 7/9 senaste matcher. Laget har stora problem med att hålla tätt bakåt och senast på hemmaplan åkte man på en tung förlust mot Rotherham som inte hade vunnit någon ligamatch på bortplan sedan april 2016!!

Sammanfattning:
Hull har varit bra hemma och gör sitt jobb när det behövs, laget brukar göra sina två mål och idag möter man ett lag som är ur slag, jag tycker att oddset ligger alldeles för högt på Hull och det finns flera intressanta spel till fina odds att välja på. Jag tänkte att vi skulle köra en liten specialare och har valt ut 4 olika spel som ni kan se på bilden nedan. Summan som är ifylld ska motsvara per satsade unit på respektive spel. Vårt huvudspel är Hull över 1.5 mål. Lycka till!

[bild]

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn