Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Eintracht Frankfurt - FC nurnberg

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Speltips: Dagens rek hittar vi i Tyska Bundesliga mellan ett formstarkt Frankfurt som jagar en Champions League plats och ett Nurnberg som har fruktansvärt svårt med att vinna!

Läget i hemmalaget:
Frankfurt kommer till detta möte med en gott självförtroende efter att har kört ut Inter ur Europa League genom att vinna med 1-0 i Milano. Laget går även bra i ligan just nu och ligger på 5e plats, fyra poäng efter M´gladbach men har en match mindre spelat. I ligan så har man 8 raka matcher utan förlust och vunnit dem 3 senaste. Man har lite skador i truppen men klarat sig ändå ganska bra. Både Haller och Jovic fortsätter att göra mål som tillsammans har stått för 29 mål.

Läget i bortalaget:
Nurnberg ligger sist i tabellen och är totalt hopplösa! 19 raka matcher utan vinst där man har förlorat 14 av dem! På bortaplan är det ännu värre där man har förlorat 16 av 18 senaste matcher och kryssat 2 samt en målskillnad på 13-51!!! Man släpper alltså in i snitt 2,83 mål per match! Det känns som att hoppet är död hos spelarna och man infinner sig redan i tanken om vart man ska spela nästa säsong! Laget dras dessutom med väldigt många skador där blanda annat hela 6 mittfältare är borta från spel!

Sammanfattning:
Frankfurt är verkligen på gång nu och man vill åt den viktiga Champions League platsen. Fortsätter dem spela på samma sätt som man har gjort under senaste matcherna så kommer man utan tvekan köra över Nurnberg idag! Nurnberg har inget i Bundesliga att göra och det ser man ganska tydligt i deras resultat.


Speltips: Frankfurt Asian handicap -1
Odds: 1,58
Insats: 5/5 units
Spelstopp: Klockan 15:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn