Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Real Betis - FC Barcelona

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Tog en liten paus under lördagen för ladda batterierna och nu är jag redo för att gå ut i strid! Först ut är matchen mellan Betis och Barcelona där jag tror ligans bästa bortalag löser en vinst.

Real Betis - FC Barcelona
Tabellmässigt så har hemmalaget Betis faktiskt gjort en imponerande säsong, man ligger på 8e plats och har faktiskt bara 2 poäng upp till en Europa League plats. Formen på laget är dock inte den bästa i stundens hetta, enbart 2 vinster på dem 9 senaste matcherna, inte så jättebra då man mött flertals lag som är väldigt dåliga.

Betis spelar en bra och fin fotboll när allt stämmer men deras största problem är nog defensiven som läcker lite för mycket, man har iof bara släppt in 32 mål på 27 matcher vilket helt klart är godkänt men dem har kommit undan vääääääldigt mycket och siffran kunde lika gärna ligga på 50 mål, ett lag som Barcelona kan säkerligen straffa dem.

Barcelona kommer till denna match efter ha krossat Lyon med 5-1 i Champions League, vi fick se ett fint spel med en viss Messi på spelhumör med sina två mål och två assist. Barcelona har ju egentligen inte så jätte mycket att spela om, visserligen är inte ligan helt avgjord men detta ska dem inte tappa med 11 matcher kvar.

Ser ändå ingen anledning att vila allt för många spelare, nästa match är inte förens om två veckor och CL är om ca en månad. Förväntar mig en 90 procentig startelva minst och det bör räcka för att slå Betis. Kollar vi på dem 13 senaste matcherna när lagen ställts mot varandra så har Barcelona vunnit 10, kryssat 2 och förlorat 1. Man har gjort minst två mål i 12 av dessa matcher, skulle dem även göra det idag så bör det räcka för en vinst då jag inte ser Betis göra mer än ett mål framåt 0-2/0-3/1-2?

Speltips: Barcelona Vinst
Odds: 1.50
Insats: 4/5 units
Spelstopp: 20:45

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn