Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

San Jose - Guabira

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Sist vi körde på ett spel i den Bolivianska ligan så hade vi tyvärr maximal otur, Potosi hade ledningen två gånger om trots en man mindre i 35 minuter samt en straff emot sig, man höll ledningen fram till 90e minuten innan 2-2 kom. Ikväll får vi hoppas vi har lite stolpe in då det är 3 riktigt bra spel på förhand som i princip suttit varje gång.

San Jose:
Förra säsongen va San Jose våran guldgruva och genererade väldigt mycket pengar till oss. Man vann ligan vilket va sjukt imponerande då The Strongest är överlägset bäst på pappret. På hemmaplan körde man i princip över allt och alla, 11 vinster, 1 kryss och 1 förlust med 43/13 i målskillnad, en målskillnad som innebär att man gjorde 3.3 mål framåt per match, överlag på både hemma och bortaplan så hade man höga snittet 2.7 mål/match. 

Detta år har man fått en lite trögare start, man har gjort sina mål men även släppt in alldeles för mycket. Man parkerar på en 8e plats med raden 3-5-3 samt målskillnaden 22/25. San Jose är annars ett sjukt offensivt lag och kör alltid gasen i botten från minut ett tills domaren blåser i pipan. Sist dessa lag möttes va i november förra året, då vann San Jose med hela 6-0.

Guabira:
Bortalaget Guabira är inget bra lag och kommer hamna någonstans i mitten när säsongen är över. Just nu ligger man på 9e plats, exakt lika många poäng som dagens motståndare men även exakt samma rad, dvs 3-5-3. Det enda som skiljer lite är målskillnaden där Guabira har 15/18. Förra året kom Guabira på 10e plats av totalt 14 lag där man hade en målskillnad på 37/48.

Sammanfattning kring vårt speltips:
Nu till statistiken som sticker ut och det är inbördes. Jag nämner detta i princip varje boliviansk rek: På hemmaplan är i princip alla lag riktigt bra. San Jose har mött Guabira totalt 15 gånger på hemmaplan under 2002-2018 och det har resulterat i 15 vinster, sjukt imponerande men det är inte bara det som sticker ut och därför kommer vi lägga till ytterligare två spel på denna match utöver San Jose vinst. Man har gjort minst 2 mål framåt i ALLA dessa 15 matcher, en målskillnad på 59/9. För er som inte orkar räkna ut, 59 mål innebär skyhöga 3.9 mål framåt per match. Sista spelet fast med mindre slant kommer vara San Jose asian -1.5, ett spel som suttit 14/15 ggr. Med det sagt så är det tre olika spel vi kör idag, det första har suttit 15/15, det andra har suttit 15/15 och det sista har suttit 14/15. En sista sak som är positiv för vårt spel är Jose anfallaren Carlos Saucedo toppar skytteligan med 10 mål på sina 10 spelade matcher. Bifogar även en bild här nedanför så blir det lite enklare att se vilket stort övertag man har, lycka till!
[bild]

Speltips 1: San Jose vinst
Odds: 1.45
Insats: 4/5 Units

Speltips 2: San Jose över 1.5 mål
Odds: 1.43
Insats: 4/5 Units

Speltips 3: San Jose asian -1.5
Odds: 2.28
Insats: 2.5/5 Units
Spelstopp: 22.15

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn