Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Al Qadsia - Al Fahaheel

av Lisandro Mare| Fotboll, Kuwait - Federation Cup
Speltips: Dagens rek hittar vi i Kuwait mellan Al Qadsia - Al Fahaheel där hemmalaget hittills vunnit samtliga inbördes möten man har spelat.

Läget i hemmalaget:
Al Qadsia är ett topplag i Kuwaitiska ligan och ligger förnärvarande på andra plats där man allt som oftast krigar mot Al Kuwait om serieseger. Laget har vunnit 10/14 senaste matcher (alla cuper inräknade) och endast förlorat 1 men har 8 raka matcher utan förlust. Man kommer till detta möte med 4-0 seger i bagaget mot just dagens motståndare Al Fahaheel som man mötte senast i ligan.

Läget i bortalaget:
Al Fahaheel ligger näst sist i ligan där man har raden 1-7-8 samt 16-38 i målskillnad. Formen är ganska dålig och kollar vi deras 6 senaste bortamatcher så har man raden 1-1-4 med en målskillnad på 10-17 (alla cuper inräknade).    

Sammanfattning
Detta är Federation Cup och Al Qadsia verkar satsa på den då man har vunnit 5/6 senaste matcher och kryssat en i cupen. Det är en ganska stor skillnad mellan lagen och detta märkte då man mötes för fyra dagar sedan där Qadsia mosade Al Fahaheel med 4-0!! Detta är ingen en gångs händelse då Al Qadsia har haft det väldigt lätt mot Al Fahaheel och har vunnit alla 23 matcher som man har möts där 20 av dem vunnits med minst 2 mål!!! Att vi får 1.66 i odds på dagens spel är bara tacka och ta emot!

Speltips: Al Qadisa vinner
Odds: 1.66
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 16:30

100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn