Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Destroyers - San Jose

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Förra veckan körde vi tre olika spel på San Jose och vi prickade in alla! Denna gång kör vi bara ett spel men till ett överodds i mitt tycke. PS jag vet att det har blivit lite mindre spel senaste tiden men det är enbart för att vi försöker undvika dessa tråkiga landskamper om inget speciellt sticker ut, snart kör vi fullt ut som vanligt!

Destroyers
Inför denna match så är Destroyers helt ur slag och defensiven läcker enormt! Man placerar sig på en 12e plats av totalt 14 lag där man enbart har två vinster och en målskillnad på 12/23. I ligan har man 9 raka matcher utan vinst vilket är extremt dåligt i en liga där hemmalagen har extrem stor fördel. Anledningen varför dem inte vinner? Defensiven helt klart, det är bara att kolla på dem 5 senaste matcherna där man släppt in 16 mål! Sist man spela en match var mot Nacional Potosi och den förlora man med 7-2, siffror som egentligen inte hör till på en fotbollsplan. Enda positiva vi kan hämta till Destroyers fördel är inbördes möten där man vunnit 7/7 matcher och vårt spel över 2.5 suttit 6/7 gånger med ganska breda marginaler.

San Jose
Som jag nämnde sist, målspel på Jose är ett guldspel 9/10 gånger och det är vad vi kommer köra denna gång också. Man har en otroligt fin målskillnad på 25 gjorda mål samt 26 insläppta mål, anledningen varför man släpper in så många mål är för att man egentligen aldrig spelar av sina matcher, detta är inte Atletico Madrid som tar en 1-0 ledning för att sedan stänga matchen, nej här spelar man som det står 0-0 även när matchen står 3-0. Dock har man oftast denna mentalitet på hemmaplan.

På bortaplan har över 2.5 mål suttit i 11 av 12 senaste matcherna, inkl matcher från förra säsongen då man enbart hunnit spela 5 bortamatcher denna säsong. Iaf dessa 12 matcher har det blivit totalt 51 mål vilket innebär ett snitt på 4.3 mål/match, ett snitt som överstiger vårt spel med breda marginaler. Ska vi kolla på årets bortamatcher så har det blivit 23 mål på 5 matcher, ett snitt på 4.6 mål/match.

Sammanfattning kring vårt speltips:
Vet inte riktigt vad mer vi kan tillägga, att vi blir erbjudna 1.70 är bara fel men oddset kom ut idag och då brukar spelbolagen ha sämre koll, jag skulle inte bli förvånad för 5 öre om oddset landar på runt 1.50 innan matchstart, det jag rekommenderar är att lägga spelet redan idag (om man tänkt rygga). Som jag nämnde tidigare, på hemmaplan har Destroyers vunnit 7/7 matcher, totalt 32 mål vilket betyder att när dessa lagen drabbas samman så snittas det 4.5 mål, hyffsat bra va :)? När det gäller matchbilden så är jag väldigt osäker hur den kommer se ut, oftast brukar jag ha en hyffsad koll på ett ungefär men i och med Destroyers urkassa form så är det svårt att veta, kan egentligen sluta i princip hur som helst, lite fördel Destroyers just pga hemmaplan fördel, 2-1/2-2?

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.70
Insats: 4/5 Unit
Spelstopp: Lördag 20:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn