Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Bradford - Telford

av Lisandro Mare| Fotboll, England - National League North
Då var det dags för en till rek, gårdagens spel att Mallorca skulle vinna minst en halvlek satt väldigt enkelt då man vann matchen med 3-0. Ikväll riktar jag in mig i Engelska National League North för ett möte mellan Bradford - Telford.

Bradford:
Hemmalaget Bradford har en väldigt fin form inför kvällens match mot Telford, man är obesegrade dem 7 senaste matcherna och placerar sig på en fin 4e plats. Här är det enbart första plats som kvalas upp direkt medans plats 2-7 innebär playoff. Visst har man fortfarande chansen att kamma hem första plats men det kommer bli ganska svårt, en vinst ikväll och man är 9 poäng bakom med lika många matcher spelade och i sista omgången möter man just Chorley som ligger etta. 

Motivationen är säkerligen hög men ikväll ska vi inte lägga oss i 1x2 marknaden då motståndarna Telford också kan utmana och istället fokuserar vi på båda lagen gör mål, ett spel som lockar väldigt mycket om man kollar igenom lagens prestationer. Överlag denna säsong så har Bradford spelat 35 matcher där man har målskillnaden 65/48, en fin målskillnad där offensiven är ruskigt bra, ligans näst bästa faktiskt men att även defensiven läcker. Bradford har spelat BLGM i 5 av dem 6 senaste hemmamatcherna! 

Telford:
Som jag nämnde tidigare, detta är en väldig viktig match för Bradford om man ska försöka jaga en direktuppflyttning men detta är minst lika viktig match för Telford som håller sista kvalplatsen just nu och har Kidderminster 1 poäng bakom sig. Att man ska kamma hem första plats kommer inte ske, man kan plocka 21 poäng om man vinner alla sina matcher och är 19 poäng bakom Chorley, visst chansen finns men snart är det sommar och inte jul, man får istället fokusera på behålla sin playoff plats. 

Deras målskillnad ser iaf bra ut, på 34 matcher har man gjort 55 mål och släppt in 48 mål, återigen håller man snittet framåt/bakåt med ganska breda marginaler. På bortaplan ser statistiken ännu bättre ut, 27/30 i målskillnad på 17 spelade matcher. Telford har spelat BLGM i 6 av dem 7 senaste bortamatcherna!

Sammanfattning kring vårt speltips:
Två lag som gillar att göra mål, två lag som gillar att släppa in mål, två lag som har väldigt mycket att spela om. Båda lagen gör mål känns som ett ganska givet spel, kan möjligtvis bli en tight inledning på matchen men så fort första målet trillar in så är jag ganska övertygad att matchbilden snabbt kommer att ändras. Håller Bradford som smått favoriter men Telford ska absolut inte underskattas, man har gjort mål i 16 av 17 senaste bortamatcherna, sist man blev nollad var i den senaste matchen, en cup match. Bradford o andra sidan har gjort mål i VARJE hemmamatch denna säsong!

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.61
Insats: 3.5/5 Unit
Spelstopp: 20.45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn