Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Jorge Wilstermann - Always Ready

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Gårdagens spel satt utan problem och ikväll är det äntligen dags för Bolivianska ligan, jag har hittat två spel som jag tror väldigt hårt på!

Wilstermann:
Hemmalaget Wilstermann placerar sig på en 5e plats, helt ok tabellmässigt då formen inte riktigt är på topp. Efter 13 spelade matcher har man raden 6-2-5 samt målskillnaden 23/18, en väldigt bra målskillnad då ett av våra spel kommer vara båda lagen gör mål. På hemmaplan håller man också målsnittet, 12 mål framåt och 9 insläppta på 7 matcher.

Wilstermann är det bättre laget på pappret, va lite småsugen att först spela den raka ettan men den kändes inte riktigt rätt till 1.50, inte mot ett lurigt bortalag som faktiskt spelar bra fotboll, trots att man är nykomlingar. 

Always Ready:
Man är det sämre laget ikväll men på planen har man bjudit på en fin fotboll, tyvärr har man haft ganska otur med resultaten. Att man plockar 3 poäng ikväll känns ganska svårt men man kan absolut skrälla och plocka 1 poäng om man fortsätter spela som man brukar göra. Man placerar sig på en 9e plats med raden 3-5-5 samt målskillnaden 20/22, återigen en riktigt fin målskillnad för vårt spel på båda lagen gör mål då man håller snittet med ganska breda marginaler framåt men även bakåt. 

Sist men inte minst, Ready har hunnit med 7 bortamatcher denna säsong, båda lagen gör mål har suttit 6 gånger, dessa lagen har drabbats samman en gång och det va i slutet av januari detta år, matchen slutade 2-2!

Sammanfattning kring våra speltips:
Som sagt, ikväll kör vi två olika spel. Det ena är som jag nämnde tidigare båda lagen gör mål, känns som ett riktigt bra spel, speciellt nu när Wilstermann inte är i toppform vilket kommer ge Ready mer chanser än vad man vanligtvis får på bortaplan, sen får vi inte heller glömma att spelet faktiskt suttit 6/7 bortamatcher för Ready, en fin statistik till oddset 1.63!

Vårt andra spel är: Mål i båda halvlekarna till 1.49, kanske inte är världens bästa odds men känns som ett ruskigt starkt spel och även där är statistiken på vår sida, för Wilstermann har det blivit mål i första och andra halvlek 11 av dem 12 senaste matcherna i ligan. För Ready har spelat suttit 12 av 13 matcher, som ni märker så sitter detta spel väldigt ofta och anledningen till det är: Det är i princip aldrig tighta matchbilder, alltid full ös framåt för hemmalagen vilket också skapar fina kontringsmöjligheter för bortalagen. 

Högst odds hittade jag på 888sport där nya kunder får 600 kr att spela för om man gör en insättning på 100 kr. För att ta del utav erbjudandet så är det bara att klicka på den gröna fliken här nedanför, ingen bonus kod. Lycka till och spela alltid ansvarsfullt!

Speltips ett: Båda lagen gör mål
Odds: 1.64
Insats: 3.5/5 Unit

Speltips två: Mål i båda halvlekarna
Odds: 1.49
Insats: 4/5 Unit
Spelstopp: 23:15
[bild]

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn