Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Helgens TRIPPLA guldkorn!

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Senaste reken i den Bolivianska ligan gick sådär, vi satte vårt högsta bett men missa det andra. Inte tillräckligt bra men samtidigt ingen större skada skedd. Inför natten till söndagen så har jag plockat fram tre ruskigt fina spel på förhand och jag kan nog säga att alla spel kommer med största sannolikhet sänkas ENORMT. Absolut inga garantier men som jag nämnt tidigare, när spelbolagen lägger fram oddsen på matcher dem har mindre koll på så brukar det oftast vara ett över odds, vilket det är denna gång på alla 3 spel med hästlängder.

Royal Pari:
Man gjorde en fantastisk säsong förra året som nykomlingar men detta år har man inte riktigt fått den starten man hoppats på, man ligger på 13e plats med raden 3-4-6 samt målskillnaden 21/24, inte riktigt något man kan höja till skyarna men vändningen kommer komma förr eller senare och mot Oriente så har man perfekt tillfälle att hitta tillbaka till sin form. 

Överlag har man inte gjort en bra säsong, men det är fortfarande tidigt på säsongen men det vi går efter är spelvärdet för det är fantastiskt på förhand, exakt vad vi kommer spela kommer lite längre ner men vi kan konstatera att det är olika spel på Royal Pari. Bifogar en bild här nedanför på deras senaste hemmamatcher så ni får se hur dem presterar, som ni ser så har senaste matcherna inte gått så bra men normalt sett är man ett otroligt hemmastarkt lag där man radar upp vinst efter vinst. Oriente Petrolero:
Ett väldigt dåligt lag på pappret och minst lika dåliga på planen, när jag ser dem spela fotboll är det som att kolla på 11 höns som springer runt med 0 spelförståelse, hoppas ingen tar illa upp men det är vad jag tycker. I tabellen har man gjort det bättre än hemmalaget, man är 3 poäng framför med raden 4-4-5 samt målskillnaden 19/19.

På bortaplan går det inte lika bra, efter 6 spelade matcher har man ännu inte vunnit med målskillnaden 5/11. Överlag så är man ett väldigt dåligt bortalag och man kommer till denna match med 10 raka matcher utan vinst, 6 gjorda mål framåt medans man lyckats släppa in 18 mål. Bifogar en bild på deras bortastatistik här nedanför så även ni får se hur rött det ser ut! [bild]
Sammanfattning kring våra speltips:
Tre olika spel och tre olika insatser, speltips ett är 1x vi till 1.50 vilket vi maxbettar, inget snack om den saken och om jag har rätt så kommer detta odds sänkas till runt 1.20 innan matchstart. Speltips två är Royal Pari vinner matchen till skyhöga 2.40 med ett mellanbett, ett odds som bör ligga på 1.70 MAX, finns ingen logik i det oddset, antingen vet spelbolaget något vi inte vet eller så är det gamla vanliga visa, dem har praktikanter som lägger ut oddset. Speltips tre är Royal Pari 1/1, dvs att man vinner första halvlek och vinner matchen till 4 gånger pengarna, här investerar vi bara en mindre slant men spelvärdet är tillräckligt bra för att skita i det. 

Nu är allt detta innan själva matchen börjat, man vet aldrig hur det utspelar sig men jag kan garantera att alla dessa spel är ruskigt bra. Vi får helt enkelt hålla tummarna att man rycker upp sig och hittar tillbaka till sin gamla goa form, man kommer till denna match med en 4-1 vinst och förhoppningsvis har deras förtroende höjts lite. Sist dessa lag möttes på Royals hemmaborg så vann man med 1-0 trots en utvisning i 30 minuter. Har du tänkt att rygga något av spelen så rekommenderar jag att du lägger satsningen direkt, oddsen på alla spel kommer till 95% sänkas, lycka till! 

Speltips ett: Royal Pari 1x
Odds: 1.50
Insats: 5/5 unit

Speltips två: Royal Pari vinst
Odds: 2.40
Insats: 3/5 unit

Speltips tre: Royal Pari halvtid/fulltid 1/1
Odds: 4
Insats: 1.5/5 Unit
Spelstopp: Natten till söndagen 00.30
[bild]

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn