Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Sheffield United - Bristol City

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
Speltips: Dagens rek spelas i Championship mellan formstarka Sheffield U och ett Bristol City som just nu har det svårt med att vinna!

Läget i hemmalaget:
Sheffield United ligger på andra plats och har fyra poäng upp till serieledaren Norwich som fortsätter att vinna sina matcher men det gör även Sheffield! Laget har imponerat stort i sitt defensiva arbete och har 7 raka matcher utan att släppa in mål! På hemmaplan så har man dessutom 8 raka vinster med totalt 1 insläppt mål (0 insläppta på dem 7 senaste!!!) Det är bara första och andra plats som ger en direktuppflyttning till Premier League och just nu så har man endast 1 poäng mer än Leeds samt skuggas även av West Bromwich. Viktigt att man inte tappar fokus nu och fortsätter i sitt vinnande spår!

Läget i bortalaget:
Bristol City finner vi på 9e plats med 55 poäng och har endast 2 poäng upp till kvalplatsen men har även två mindre spelade matcher. Men laget är ur form och har 5 raka matcher utan vinst där man förlorat 3 av dem. Man trodde att det skulle vända senast på hemmaplan i mötet mot sist placerade Ipswich men det blev bara en besvikelse och matchen slutade 1-1. Det känns som luften har gått ur Bristol och den fina formen man hade för drygt någon månad sen är helt bortblåst. Idag måste man verkligen vara på tårna för att ta poäng!

Sammanfattning:
Sheffield spelar med ett gott självförtroende och har en härlig stabilitet i laget just nu. Jag kan inte se hur Bristol ska kunna rubba Sheffield U med tanke på formen man befinner sig i. Man skulle egentligen kunna spela Sheffield vinner utan att släppa in mål men vi kör på det mer säkra spelet och spelar raka ettan istället!  

Speltips: Sheffield vinner
Odds: 1,67
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 16:00

 

                                                             

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn