Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Juventus - Empoli

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Det är ett tätt matchande som väntar Juventus nu, med match ungefär var tredje dag i ett par veckors tid. Juventus har därmed en delikat uppgift framför sig då det gäller att rotera i truppen i syfte att undvika skador samtidigt som man skall försöka konservera formen inför kvartsfinalerna i Champions League.

Juventus kan förvisso gotta sig åt att man ligger på en ohotad förstaplats i ligan, men det gäller som sagt att hålla igång startelvan så att man inte är rostig när det vankas CL (och den bucklan är ju trots allt det primära målet för Juventus denna säsong).

Allegri har på förhand aviserat att Bonucci kommer att vilas här och att han inte heller kommer att starta nya stjärnskottet Kean. Sedan tidigare är det ju även känt att Ronaldo är skadad och förmodligen borta i ett par veckor. Istället kan vi förvänta oss att Mandžukić, Bernardeschi och Dybala tar plats i offensiven. Allegri påminner även om att scudetton inte kan tas för given förrän ytterligare fem segrar är i hamn, och att det gäller att ta sig an den här matchen med aggression och koncentration.

Empoli å sin sida har meddelat att man inte kommer att ”parkera bussen”, utan att man skall spela sitt spel och gå för tre poäng. Det öppnar i mina ögon upp för att det – tvärtemot vad oddssättarna förväntar sig – kan bli målrikt här. Jag skulle således inte bli förvånad om Empoli lyckas få in en balja eller om linan på 2.5 mål passeras. Det har även gjorts över 2.5 mål i Empolis fem senaste matcher.

Min försiktiga natur gör dock att jag nöjer mig med kombinationen Juventus-seger samt över 1.5 mål vilket ger helt acceptabla 1.52 på Betfair i skrivandes stund (den mer vågade kan testa 1X + BLGM + över 2.5 mål till hela 2.91!).

Speltips: 1:a + över 1.5 mål
Odds: 1.52
Insats: 1/5 units
Spelstopp: 18:00 (30 mars 2019)

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn