Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Watford - Fulham

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Tisdagens speltips: Trots förlusten mot Man United så gjorde Watford en bra insats och kunde likaväl fått med sig poäng. Nu möter man en mer överkomlig motstånd som gillar att släppa in mål!

Läget i hemmalaget:
Watford ligger på 10e plats och har egentligen inte mycket att spela för. Laget har vunnit 3 och förlorat 3 på sina 6 spelade matcher. Förlusterna har dock kommit mot tungt motstånd där samtliga varit på bortaplan och dessa var mot Liverpool, Manchester City samt Manchester United. Trots förlusten mot Man U med 2-1 så tyckte jag att man gjorde en väldigt bra insats och kunde lika gärna fått med sig poäng.

Läget i bortalaget:
Fulham ligger näst sist i tabellen och det finns ingen tvekan om att man spelar i Championship nästa säsong. Trots en hel del värvningar inför denna säsong så har man inte fått spelet att stämma. Fulham har 8 raka förluster och har släppt in minst 2 mål i sina 12 senaste! Bortaspelat har varit katastrofalt dåligt där man har raden 0-2-14 och 10-40 i målskillnad!!

Sammanfattning:
Watford har haft ett tufft spelschema men har ändå gjort det bra, spelet man visade upp mot United senast var väldigt bra, spelar man på samma sätt så finns det ingen tvekan om att man vinner detta möte. Fulham läcker mycket bakåt och har gjort det till rutin numera att släppa in minst två mål per match. Jag tänkte att vi kunde köra två olika spel där det ena är Watford vinner och det andra spelet är Watford över 1.5 mål! Det blir maxbet på båda!

Speltips 1: Watford vinner
Odds: 1,64
Insats: 5/5 units

Speltips 2: Watford över 1.5 mål
Odds: 1,60
Insats: 5/5 units
Spelstopp: Klockan 16:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn