Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Villarreal - Barcelona

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Igår tog jag en liten paus från rekandet då jag kände att mina spel varit lite för ojämna. Nu är det en ny månad och då ska vi försöka blicka framåt för bästa möjliga start. Har hittat mig en liten specialare till fina 1.80 men vi sänker insatsen lite då detta spel är en relativt stor gambling hur bra statistiken än ser ut att vara!

Villarreal - Barcelona Speltips:
Extrem viktig match för Villarreal som enbart har 1 poäng till nedflyttning medans Barcelona har hand om första plats och hela 10 poäng ner till Atletico Madrid. Speltipset jag valt ut idag är Barcelona under 2.5 kort till fina 1.80, underspel överlag är något jag väldigt sällan spelar, kanske en gång per hundra lagda spel.

Man kan vrida på det ganska mycket men faktum kvarstår att Barcelona kommer vara det bollförande laget vilket dem i princip alltid är och är man det bollförande laget så innebär risken för gula kort lite mindre än vanligtvis. Jag tror Villarreal kommer försvara för det mesta och försöka gå på kontringar, defensiven bör prioriteras då 1 poäng ikväll är värdefullt och man är helt klart nöjda med det.

Nu till lite statistik varför jag tycker spelet är bra. Först och främst, Barcelona är inget lag som drar på sig många gula kort, iaf inte denna säsong. På dem 10 senaste matcherna har man inte dragit på sig mer än 2 gula kort och då har man mött ''hat lag'' som Espanyol, Real Madrid 2 gånger och Sevilla. Det har totalt blivit 14 kort vilket innebär 1.4 gula i snitt. 

Det finns totalt 20 lag i La Liga, Barcelona är laget som fått MINST kort av alla, ett snitt på 1.6 gula/match efter 29 spelade omgångar. Sist men inte minst, kollar vi inbördes så så har man klarat av denna lina i 5 raka matcher, man har fått 2,0,1,2,2 gula dessa matcher. Nu ser statistiken ganska fin ut och troligtvis kommer matchbilden också se fin ut där Barcelona äger mycket boll MEN jag vill ändå skicka ut en varning, hur bra statistiken än ser ut att vara så krävs det även tur, domaren kanske vill markera direkt med ett kort, någon spelare kanske gör någon helt onödig tackling, ni förstår nog vad jag menar så ha det i åtanken och lägg enbart ett mellan bett om du ryggar, lycka till!

Speltips: Barcelona under 2.5 kort
Odds: 1.80
Insats: 2.5/5 Unit
Spelstopp: 21:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn