Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

HJK Helsingfors - FC Inter

av Lisandro Mare| Fotboll, Finland - Veikkausliga
Premiär i den finska ligan och vi väljer sida!

HJK Helsingfors - FC Inter Speltips:
Ikväll finns det egentligen bara ett lag som sticker ut och det är Helsingfors, man är det bästa laget i ligan och har varit det under många år. Förra året kom man etta med 78 poäng och en målskillnad på plus 42 medans dagens motståndare kom hela 38 poäng efter med en målskillnad på minus 7.

Premiär och visst har vi fått se på ett par skrällar under åren i början av en säsong men då ska verkligen allt klaffa för Inter medans Helsingfors floppar. Man har hunnit med lite cup/träningsmatcher senaste tiden och Helsingfors kommer till denna match med 4 raka vinster medans Inter har en vinst och tre förluster.

Inbördes så har Helsingfors ganska stor fördel på hemmaplan, Inter har enbart lyckats vinna en match i ligan på dem 20 senaste matcherna och det var 2015 när man hade en man mer under hela andra halvlek. Förra året vann Helsingfors bägge hemmamatcherna med 3-0. Tror man tar en relativ enkel seger ikväll, det behöver ske alldeles för mycket saker för att Helsingfors ska tappa i premiären på sin hemmaborg, 2-0?

Speltips: Helsingfors Vinner
Odds: 1.50
Insats: 4/5 Unit
Spelstopp: 17:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn