Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Celta Vigo - Real Sociedad

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Åtta matcher återstår av säsongen och Celta Vigo är desperata att kravla sig ur bottenträsket – klarar man det?

Celta Vigo är nog mycket tacksamma att Iago Aspas är tillbaka från sin skada, för utan honom har spelet inte alls fungerat. Aspas har även visat hur oumbärlig han är för laget och har gjort tre mål på de två matcher han spelat sedan skadan. Gott så. Men ett annat av Celta Vigos problem är att defensiven läcker som ett såll, och där finns ingen magisk lösning. Tre insläppta mål borta mot bottengänget Huesca säger väl det mesta...matchen innan släppte man in två mål hemma mot Villarreal (som i och för sig är offensivt skarpa).

Real Sociedad då? Vid en första anblick kan man lockas till att avfärda dem som fast i mittenträsket på 10:e plats, men upp till Europa-platserna är det faktiskt ”bara” sex poäng. Svårt, men inte omöjligt att hämta in om resultaten går lagets väg. Man har även gått ut och sagt att man minsann inte är klara för säsongen utan att man avser att kämpa ”ända in i kaklet”.

Så ett desperat, men defensivt bräckligt, Celta Vigo mot ett Real Sociedad som kommer bjuda upp till kamp – då tror jag vi har en god grund för att få se mål åt båda håll. Spelet har även suttit i 4/5 av lagens senaste möten.

Speltips: Båda lagen gör mål (BLGM)
Odds: 1.62
Insats: 1.5/5 units
Spelstopp: 18:30 (7 april 2019)

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn