Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Sunderland - Burton

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
HJK vann matchen igår som planerat, dock bara med en boll vilket resultera i halva insatsen tbx. Vi satte sedan ett livespel i gruppen för att hamna på rätt sida igen :). Ikväll är det dags för League One fotboll och vi väljer sida!

Sunderland - Burton Speltips:
Ikväll är jag inne på den raka ettan till 1.80 vilket känns alldeles för högt om vi kollar igenom lite statistik. Vi kan ju börja med att säga Sunderland ligger på tredje plats, lika många poäng som andra placerade Barnsley PLUS man har två matcher mindre spelade, andra platsen är otroligt viktigt då det innebär direkt uppflyttning till Championship. Vi kan konstatera att man verkligen bör ha motivationen på topp då man har allt att spela om.

Hur ser deras hemmafacit ut då? Alldeles utmärkt, möjligtvis lite för många kryss matcher men man har faktiskt inte förlorat en enda hemmamatch, 11 vinster 8 kryss med målskillnaden 38/18. Sett till dem tio senaste matcherna på hemma/bortaplan så är man laget tillsammans med Luton som plockat in flest poäng, med det sagt så är formen är god!

Burton då, går egentligen inte att klaga på deras form heller, 4 vinster på dem 5 senaste matcherna dock får man väl tillägga att 3 av dessa va hemmamatcher. Varför jag tycker den raka ettan är bra är på grund av: Man ligger i mitten av tabellen och har lång väg upp till kvalplats samt lång väg ner till nedflyttning. Visst har man chansen, det återstår 6 matcher och 18 poäng att spela om, man ligger 10 poäng bakom playoff plats samt 13 poäng ner till nedflyttning. Att man lyckas nå en playoff plats ser jag inte, man måste i princip vinna varje match medans Doncaster som håller i den sista kvalplatsen förlorar match efter match, inte nog med det så har man enbart 2 hemmamatcher av dessa 6 och den ena är mot Luton som i princip kör över allt och alla just nu.

Sammanfattning kring vårt speltips:
Sunderland med riktigt fin form, har verkligen allt att spela om mot ett Burton med också fin form men frågan är hur motiverade är man egentligen, att dem ska nå en playoff plats tror jag inte ens dem själva tror på, men man vet aldrig, bollen är rund! Sett till matchbilden så tror jag det blir en hyfsat målsnål match som Sunderland har kontroll över, 1-0 möjligtvis 2-0 match? Oavsett vad, 1.80 känns helt klart spelvärd med dessa förutsättningar, inget hårt bett investeras då Sunderland trots allt kryssar väldigt mycket på hemmaplan.

Speltips: Sunderland vinner
Odds: 1.80
Insats: 2.5/5 Units
Spelstopp: 20:45

 

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn