Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

Speltips, odds, tips, betting, bonusar, 888sport, spelförslag

Benfica - Eintracht Frankfurt

av | Fotboll, UEFA - Europa League
Riktigt skön vinst igår på Hull där vi pricka in bägge våra spel till fina odds, ikväll har jag plockat ut ett hörnspel som suttit i 14 av dem 15 senaste hemmamatcherna för Benfica!

Benfica - Eintracht Frankfurt Speltips:
En kortare analys denna gång, ett svårt möte på förhand mellan Benfica som i princip alltid är bra på hemmaplan mot ett Frankfurt som fortsätter att överraska och har faktiskt 16 raka matcher utan någon förlust! Jag väljer att avstå 1x2 marknaden helt och istället fokuserar på ett hörnspel som har ett fint spelvärde på förhand, Benfica flest hörnor till 1.67!

Finns flera anledningar till varför spelet är bra, vi kan ju börja med att Benfica har hemmaplan vilket är en väldig stor fördel i dessa slutspel matcher, oftast brukar hemmalagen vara de bollförande laget medans bortalaget fokuserar i första hand på defensiven för att sedan gå på omställningar (så länge bortalaget inte är klasser bättre, vilket dem inte är ikväll). 

För det andra, Benfica har inte förlorat hörnspelet på 15 raka hemmamatcher! Man har vunnit hörnorna 14 gånger och ena mot storlaget Porto slutade exakt 5-5. På dessa 15 matcher har man fått med sig totalt 115 hörnor vilket innebär att Benfica snittar 7.6 hörnor/match. Man har fått 43 hörnor emot sig vilket innebär låga 2.8 hörnor/match.

Ska man sammanfatta det hela så känns det ändå som ett rätt bra spel, Benfica är oftast det bollförande laget på hemmaplan vilket jag tror dem kommer vara ikväll med. Frankfurt har enbart släppt in ett mål på dem fyra senaste bortamatcherna, det ser jag som en positivitet för vårt spel då vi INTE vill ha ett tidigt 1-0 mål, vi vill ha 0-0 så länge som möjligt eller ett 0-1 mål. Kan även skriva ner Benficas hörnstatistik så även ni får se hur överlägsna man varit hittills --> 5-3, 8-4, 7-1, 5-2, 11-3, 8-2, 5-2, 16-4, 5-5, 5-4, 8-2, 13-6, 6-2, 7-0, 6-3. Som ni märker så brukar man oftast vinna hörnspelet ganska bekvämt och förhoppningsvis gör dem det ikväll också, lycka till!

Speltips: Benfica flest hörnor
Odds: 1.67
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 21:00

Sätt in 100 kr och få 600 kr att spela för hos 888sport

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →