Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Werder Bremen - Freiburg

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Speltips: Dagens rek hittar ni i Bundesliga mellan Werder Bremen - Freiburg!

Läget i hemmalaget:
Werder Bremen ligger på 8e plats och har fortfarande en Europa plats att spela om. Laget är i en ganska fin form och har nu gått 11 raka matcher utan att förlora. Senast spelade man oavgjort borta mot M´gladbach vilket får anses som ett bra resultat och innan dess så hade man 3 raka vinster!  

Läget i bortalaget:
Freiburg hittar vi på 13e plats och är på en ganska säker mark, det kommer krävas väldigt mycket för att inte lyckas att hålla sig kvar. Laget kommer från en förnedrande förlust där man föll borta mot Mainz med hela 5-0! Bortaspelet har inte imponerat heller, på har 2 vinster på 14 försök. Freiburg dras med väldigt många skador just nu och främst i backlinjen, man har även sin bästa målskytt Nils Petersen på skadelistan!

Sammanfattning:
Bremen är hetare och har gjort bra ifrån sig speciellt mot slutet. Man har mer att spela om och har visat vid flertals gånger att man kan dominera mot dem mindre lagen! Bremen ligger 5 poäng efter för en Europa plats och måste gå all in här, speciellt med den tuffa spelschemat som man har kvar där Bayern, Dortmund, Hoffenheim och Leipzig väntar. Det förvånar mig itne om Bremen avgör detta möte redan i första halvlek!

Speltips: Werder Bremen vinner
Odds: 1,60
Insats: 5/5 units
Spelstopp: Klockan 15:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn