Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Juventus - Ajax

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Speltips: Champions League retur mellan Juventus - Ajax där första mötet slutade med 1-1. Ajax har gjort det väldigt bra hittills men kan man verkligen rubba Juventus på samma sätt som man gjorde mot Real Madrid?

Läget i hemmalaget:
Juventus har varit helt outstanding och totalt slakat Serie A! Man leder redan med 17 poäng före Napoli och med 1 poäng till så kan man säkra Scudetton redan i nästa match. Trots att spelet inte alltid stämmer och det går många gånger väldigt långsamt samt väldigt fantasilöst så reder man ändå ut det i slutändan med att vinna sina matcher. Juventus vilade i princip alla sina spelare i ligamatchen mot SPAL där man lät väldigt många ynglingar spela och förlorade matchen med 2-1 efter att ha tagit ledning via Moise Kean som återigen gjorde mål! Moise Kean har verkligen tagit för sig när han väl fått chansen och det finns inget tvivel på vilken talang 19 åringen besitter! Han kommer definitivt vara en joker att slänga in sista 30 för att skapa oreda med sin snabbhet och djupledslöpningar!

Mandzukic är skadad och kommer inte vara uttagen idag och detta är enligt mig helt klart ett lyft för Juventus då Allegri väljer att spela Mandzukic i vårt och torrt, det spelar ingen roll hur genom usel han har varit så får han fått chansen gång på gång i bekostnad av spelare som Dybala, Costa och nu superheta Kean! Helt ärligt så har jag match efter match frågat mig själv, va? Är Mandsukic på plan?? Med det sagt så har Allegri nu inget annat val än låta bättre spelare få spela och det kommer förmodligen vara Dybala som tar hans plats. Det som däremot är ett stort avbräck är Giorgio Chellinis frånvaro. Men Rugani och Bonucci gjorde en okej insats senast så detta löser man ändå!

Trolig startelvan:
Szczesny 
Cancelo Bonucci Rugani Sandro 
Can Pjanic Matuidi 
Bernardeschi Dybala Ronaldo 

Läget i bortalaget:
Det är ett annat läge i Ajax som spelar om titeln i Holländska ligan där både dem samt PSV har 74 poäng var och endast 4 matcher kvar att spela om. Formen är fin och man gjorde en bra insats mot Juventus i första mötet där man läts att hålla i bollen och skapa många anfall. Ajax har många intressanta spelare så som De Ligt, Ziyech och Tadic som man måste hålla lite extra koll på. Skadeläget ser ganska bra ut då alla nyckelspelare är tillgängliga, lite frågetecken kring De Jong som byttes ut i ligan senast efter 28 min då han tog sig i baksidan av låret, men tränaren menar att det var en försiktighetsåtgärd och kommer troligtvis spela ikväll. Den som däremot missar matchen är avstängde vänsterbacken Tagliafico som troligtvis ersätts av offensive Marockanen Mazraoui.

Trolig startelvan:
Onana,
Mazraoui, Blind, De Light, Veltman,
De Jong, Schöne, De Beek
Neres, Tadic, Ziyech

Sammanfattning:
Ajax har gjort det bra hittills och spelar väldigt fin fotboll, man slog väldigt rättvist ut Real Madrid och tog världen med storm på det sättet man gjorde det på. Men vi ska inte glömma att Real Madrid inte var i det stadiet som man är vana vid att se, klubben var infekterad med en hel del missnöjda spelare så som bänkade Marcelo och en Isco som har stått utanför truppen trots det att han var en av Reals absolut bästa spelare under förra säsongen. Juventus är organiserat på ett helt annat sätt. Även om man lät Ajax attackera i första mötet så hade man trots det full kontroll på matchen. Detta är helt klart ett av Juventus starkaste sidor!  

Genom värvningen av Ronaldo samt behålla sina nyckelspelare inför säsongen så visade man upp tydliga signaler på årets målsättning och det är att vinna Champions League! Juventus fick med sig ett bra resultat i första mötet och på hemmaplan kan man i princip vinna mot vilket lag som helst! Visst kommer Ajax kunna hota framåt men det är inget som Juventus kompakta lag inte kan reda ut. Juventus fick en bra lottning i att möta Ajax och allt annat än avancemang vore en skandal idag! Juventus kan idag gå vidare på 0-0 men jag tror inte att man kommer spela på det, man kommer trycka på för mål så inga slumpmål ska kunna förstöra en avancemang! Juventus kommer helt utvilad och tycker att Bookies är helt ute och cyklar idag med att sätta detta överodds på Juventus! Detta klipper jag alla dagar i veckan och maxbettar den 10 gånger av 10!

Speltips: Juventus vinner
Odds: 1,70
Insats: 5/5 units
Spelstopp: Klockan 21:00

 

                                                             

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn