Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Napoli - Arsenal

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Speltips: Dagens speltips hittar ni i Europa League mellan Napoli - Arsenal!

Returmöte i Europa League där Arsenal vann i första mötet med 2-0 på Emirates Stadium. Napoli är inte i sin livs form för tillfället men är ändå fortsatt starka på Stadio San Paolo där man har spelat i ligan 11-4-1 samt 34-12 i målskillnad. Napoli ligger 17 poäng efter Juventus med 6 omgångar kvar och är även ute ur Italienska cupen. Fansen kräver avancemang ikväll och man har råd att lägga all sin fokus och kraft enbart på Europa League eftersom man inte har något annat att spela om.  

Arsenal har 66 poäng och ligger på 4e plats i Premier League, man har samma poäng som femte placerade Chelsea och två mer än jagande Man U. Senast så vann Arsenal borta mot Watford med 1-0 men man spelade också med en man mer i drygt 80 minuter! Bortspelet har sett helt bedrövligt ut! Innan Watford matchen så har man vunnit 2/13 borta matcher och dessa kom mot sist placerade Huddersfield och i FA cupen mot League One laget Blackpool! Man har alltså förlorat 7/12 mot bland andra lag som Bate, Rennes, Everton, West Ham och Southampton!

Sammanfattning:
Napoli är som sagt väldigt hemmastarka och har bara förlorat 1 match på sina 30 senaste (mot Juventus) Det är vinna eller försvinna som gäller idag och behöver minst 2-0 för en förlängning. Gör Arsenal 1 mål så måste Napoli göra 4! Arsenal är som två olika lag när man spelar hemma eller borta, nu kommer man till Sao Palo där trycket är enorm från hemmapubliken och kan ge ett helvete för vilket lag som helst! Arsenal behöver som sagt inte vinna idag och kommer försöka hålla tätt i första hand, man har råd att förlora med 1-0 och ändå gå vidare. Jag tror att ett taggad Napoli fixar en vinst ikväll men om det blir med 1-0 eller 3-1 låter jag vara osagt!

Speltips: Napoli vinner
Odds: 1.70
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 21:00

 

 

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn