Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Empoli - SPAL

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Ett desperat Empoli möter ett SPAL i storform, vem tar hem segern på lördag?

Det var nästintill farsartat hur tillbakatryckta Empoli var borta mot Atalanta senast. Atalanta hade hela 18(!) skott på mål och Empolis målvakt gjorde sitt livs match när man på något sätt lyckades fixa 0-0.

Men det var bortaplan, på hemmaplan brukar Empoli ha lite mer att säga till om och man har helt ok resultat mot lagen från den under halvan av tabellen (endast en förlust). Men har även gjort mål i alla sina hemmamatcher (även mot lag från övre tabellhalvan) utom tre. Man har även gjort mål i sex raka hemmamatcher. Defensiven är dock inte samma glädjeämne, och Empoli har släppt in mål i alla matcher, såväl hemma som borta, utom fyra i ligan.

Motståndaren SPAL har vaknat till liv när kniven börjat rispa mot strupen och har hela fyra segrar på sina fem senaste matcher, bl.a. mot Roma, Lazio och Juventus (där de sistnämnda dock roterade friskt inför Champions League). SPAL har även gjort mål i nio av sina tio senaste ligamatcher, såväl hemma som borta. Man är således i riktigt gott slag vågar jag påstå.

Empoli ligger precis under strecket och har två poäng upp till säker mark. Man är således mer eller mindre tvungna att gå framåt och försöka vinna den här matchen. SPAL ligger på en mer bekväm position, 35 poäng och således sex poäng över strecket, men kan inte andas ut ännu då man fortfarande har ex. Napoli och Milan kvar att möta. Således av vikt även för SPAL att knipa poäng här och då passar det nog bra att möta ett lite ”darrigt” motstånd som Empoli.

Jag har mot denna bakgrund identifierat två spel som jag tycker känns fina med tanke på oddsen som erbjuds – att båda lagen gör mål och +0.25 Asian Handicap på SPAL (vinst vid seger, halv vinst vid oavgjort), då statistiken talar för att Empoli såväl gör som släpper in mål, och att SPAL känns i betydligt bättre form och mycket väl kan knipa en seger.

Speltips #1: BLGM
Odds: 1.80 (Betfair)
Insats: 1/5 units
Spelstopp: 15:00 (20 april 2019)

Speltips #2: SPAL +0.25 AH
Odds: 2.05 (Unibet)
Insats: 1/5 units
Spelstopp: 15:00 (20 april 2019)

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn