Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Cardiff - Liverpool

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Kort motivering på detta spel då matchen börjar om 1h, klockan 17.00!

Cardiff - Liverpool Speltips:
Två lag som verkligen har allting att spela om men det råder ingen tvivel att skillnaden mellan dessa lag är enorm. Cardiff som ligger på 18e plats har 4 poäng upp till säker mark. På hemmaplan är man ett av dem sämre lagen, 20 inspelade poäng på 17 matcher med målskillnaden 19/33.

Liverpool har allting i egna händer, det återstår bara några få matcher och man förväntas ta fullpott i resterande matcher. Man ligger 1 poäng bakom City med en match mindre spelad. Överlag har man riktigt fin form, 8 raka vinster och 6 av dessa har man vunnit med minst 2 måls marginal. 

Kort sammanfattning:
Startelvan kom nyss ut och Liverpool mönstrar bästa möjliga elva. Det som gör hcp spelet intressant är: Cardiff har inte råd att tappa, Liverpool kommer göra sitt mål förr eller senare, den saken bör vara glasklar vilket betyder att Cardiff har inget val än att försöka gå för en kvittering, dem må lyckas bollen är rund men sannolikheten är stor att 0-2 kommer för vi alla vet hur vassa kontringar Liverpool har. Ett hårt bett körs på Liverpool asian -1.5

Speltips: Liverpool Asian -1.5
Odds: 1.60
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 17:00

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn