Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Real Betis - Valencia

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
En väldigt intressant match mellan två lag som krigar om EL/CL platser, målrikt?

Real Betis - Valencia Speltips:
Innan vi börjar vill jag ge en varning: Denna säsong har min winrate på just Valencia varit ganska låg, när jag spelat emot dem så har man vunnit, när jag spelar på dem så har man förlorat. Egentligen ska man försöka undvika lag som brukar sabba för en men kan inte låta bli, inte nu när vi är inne i en fantastisk winstreak och med dagens förutsättningar. Dagens speltips är: Båda lagen gör mål och här nedanför kommer en förklaring till varför vi väljer det spelet.

Vi kan börja prata lite om Betis, man placerar sig på en 9e plats med raden 12-7-13 samt målskillnaden 38/43. Detta är efter 32 spelade matcher vilket innebär att man håller målsnittet framåt/bakåt med ganska okej marginal. Sist jag reka Betis så nämnde jag en sak och visst hade jag rätt: Betis släpper inte in så jätte mycket mål MEN dem bjuder på alldeles för mycket chanser till motståndarlagen, ett effektivt lag kommer straffa dem och visst gjorde Barcelona det med sina 4 mål på bortaplan utan att ens övertyga.

På hemmaplan har man 6 raka matcher där BLGM suttit, en av matcherna va just mot Valencia i cupen som slutade 2-2. Överlag på 16 hemmamatcher så har man gjort 21 mål och släppt in 22 mål, med det sagt så fortsätter dem hålla målsnittet för BLGM. Betis har 3 poäng upp till en Europa League plats.

Valencia då? Ett lag som faktiskt överraskat med enbart EN förlust på dem 20 senaste matcherna, visserligen har runt 40% av dessa slutat kryss men en poäng är bättre än noll poäng! I tabellen ligger på man 6e plats vilket innebär EL kval, man har 3 poäng upp till en säker EL plats samt 5 poäng upp till en CL plats som just nu Getafe håller, viktigt att notera: Valencia har en match mindre spelad än Sevilla och Getafe som ligger på 5e respektive 4e plats. På dem 6 senaste bortamatcherna har BLGM suttit 4 gånger för Valencia.

Sammanfattning kring vårt speltips:
Detta spel baserar jag inte på statistik, visserligen ser den helt ok ut och det mesta talar för vårt spel men jag baserar spelet på hur JAG tror matchbilden kommer utspela sig. Det är två lag som hade mått väldigt bra av 3 poäng, det sista som får ske är en förlust för något av lagen, det har inget av dessa lag råd med. Kan möjligtvis bli lite avvaktande till en början men så fort första målet kommer, spelar ingen roll åt vilket håll, ja då kommer det bli hawaii fotboll med massa ytor, båda lagen gör mål känns som ett bra spel till 1.61 i mitt tycke!

Speltips: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.61
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 20:45

 

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn