Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Manchester United - Manchetser City

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Speltips: Ett hett Derby mellan två lag som har väldigt mycket att spela om där ingen av lagen har råd med några felsteg!

Läget i hemmalaget:
Olle Gunnar Solskjaer tog över ett brutet Manchester United som hade blivit totalt slaktad av portugisen Mourinho och satte sin prägel omgående genom en lång rad med vinster som äntligen tände ett hopp för alla United fans! Det var då och nu är man tillbaka till verkligheten igen, spelet är under all kritik och laget fortsätter att leverera dåliga resultat. Att man förlorat 6 av 8 senaste matcher säger sitt tydliga språk, speciellt när man har allting att spela om! United ligger just nu på 6e plats och är ganska pressad för att få med sig bra resultat, med en match mindre spelad så har man 3 poäng upp till Chelsea som håller i den 4e platsen.

Läget i bortalaget:
Manchester City har ligatiteln att spela om och med en match mindre spelad så ligger man för närvarande 2 poäng efter Liverpool. Man åkte ut lite orättvist mot Tottenham i Champions League och kan nu lägga fullt fokus på ligan. Formen är väldigt bra och laget har 10 raka vinster. Både Sterling och Aguero är heta just nu och gör mål på det mesta medan Bernando Siva servar dem med sitt härliga spelsinne!! Man saknar De Bruyne p.g.a. skada som ersättas av Fernandinho!   

Sammanfattning
En Derby match ska man aldrig ta för givet, spelarna brukar höja sig i dessa möten men jag anser att City är det bättre laget både individuellt och kollektivt så spelar man både bättre och snabbare! Det är en hel annan sammanhållning i laget. Man City har tagit igen många poäng på Liverpool när allting kändes så avlägset och nu har man allting i sina egna händer, jag tror inte att man släpper det!

Speltips: Manchester City vinner
Odds: 1.50
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 21:00

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn