Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Ried - Wiener Neustadt

av Lisandro Mare| Fotboll, Österrike - Ersta Liga
Speltips: Dagens speltips hittar ni i Österrikes andra division i en match mellan Ried - Wiener Neustadt där hemmalaget spelar om ligatiteln.

Läget i hemmalaget:
Ried ligger på andra plats och har en poäng upp till Wattens som tog över ledningen i förra omgången. Ried är i en ganska bra form och för tillfället öser in många mål. Laget har 9 raka matcher utan förlust och har vunnit 4/5 senaste. Sist spelade man oavgjort borta mot Austria Wien II som krigar om sin överlevnad, matchen slutade 3-3 där Ried låg under med 3-1 och gjorde en snygg upphämtning trots en man mindre på plan under hela andra halvlek! Ried har i snitt gjort 3.8 mål/match i dem 5 senaste!

Läget i bortalaget:
Wiener Neustadt ligger i mitten av tabellen har inget att spela för, detta märks tydligt om man kollar deras senaste resultat där laget har förlorat 4/5 senaste och kryssat 1. Självklart vill man göra en bra match mot ett topplag men jag tror inte att dem kan stå emot den starka offensiven som Ried ställer upp med idag.

Sammanfattning:
Ried är i bra form och hade förmodligen även vunnit förra matchen med om man hade spelat klart 11 mot 11. Man släppte över taktpinnen till Wattens som tog över den första platsen och vet nu om att det inte finns någon plats för avsappning, speciellt med tanke på Wettens endast förlorat 1/21 senaste matcher. Ried kommer gå på fullfart och är ganska övertygad om att dem vinner idag. Raka ettan är låg, man kan spela -1.25 men jag garderar mig själv och spelar -1 Asian Handicap istället!

Speltips: Ried -1 Asian Handicap
Odds: 1,50
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 19:10

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn