Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Swansea - Hull

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
Speltips: Swansea har en kvalplats att spela om och är i en väldigt fin form! Man gästas av ett avslaget Hull och jag har hittat flera intressanta spel i denna match!

Läget i hemmalaget:
Swansea har verkligen vaknat till liv nu mot slutet och imponerar spelmässigt väldigt mycket! Man kan tycka att dem vaknade till 1-2 matcher försent men det är inte kört riktigt än och hoppet om Premier League finns fortfarande kvar! Med 3 matcher kvar så ligger man på 10e plats och har 5 poäng upp till Derby som sitter på den sista kvalplatsen till Premier League. Derby har en väldigt tuff matchschema framför sig där man idag möter Bristol City på bortaplan som ligger bara 1 poäng efter för att sedan komma på besök till Liberty Stadium (Swansea) och avslutar hemma mot West Bromwich! Kryss mellan Bristol-Derby idag öppnar upp väldigt mycket för Swansea då även Bristol har en tuffa matcher kvar! Swansea har annars 9 raka matcher på hemmaplan utan förlust och vunnit dem 6 senaste! Man har snittat 2.44 gjorda mål/match i dessa 9.

Läget i bortalaget:
Hull hittar vi i mitten av tabellen och med 2 matcher kvar så har man ingenting att spela för. Man kommer till detta möte med 3 raka förluster men det ska tilläggas att det har varit mot starka lag. Bortaspelet har dock inte imponerat mot slutet, man har förlorat 7/8 senaste och vunnit en, vinsten kom mot sist placerade Ipswich! Man har även i snitt släppt in 2.85 mål/match i dem 7 förlusterna!

Sammanfattning:
Swansea har så mycket mer att spela om, fast chansen inte är så stor att ta sig till kvalet för att man är beroende av andra lags resultat så kan man inte ignorera att ta chansen och gör sitt bästa för att inte stå där i sista omgången och säga tänk om. Swansea har pressat på bra i sina senaste matcher redan från första minut och jag kan se framför mig samma upplägg även idag. Jag tror att man tar uppgiften på största allvar och vinner matchen. Förutom raka spelet så har jag hittat några andra intressanta spel i matchen som ni kan hitta på bilden nedan (siffrorna i rutorna står får antal satsade units)

Speltips: Se bild
Odds: Se bild
Insats: Se bild
Spelstopp: Klockan 16:00

[bild]

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn